Surse: mil.ru,  remnmilitaryblog.com

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 10.10.2019, în poligoane maritime Marea Neagră, au continuat exercițiile grupurilor tactice de nave ale Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), cu îndeplinirea de activități de control pentru căutarea unui submarin al adversarului convențional.

 

Două nave mici antisubmarin, Kasimov și Suzdalets, au desfășurat activități de căutare și distrugere a unui submarin al adversarului convențional.

 

În același timp cu navele antisubmarin, dragoarele Turbinist și Zhelezniakhov au îndeplinit misiuni de plantare de mine, în raioanele de deplasare a submarinului.

 

În timpul exercițiului, grupurile tactice întrunite ale navelor de suprafață desfășoară misiuni de cooperare pentru descoperirea și distrugerea unui submarin al adversarului convențional, iar echipajul submarinului execută acțiuni de evitare a torpilelor și bombelor lansate de pe nave.

 

Rolul submarinului adevrsarului convențional este jucat de submarinul Kolpino.

 

Anterior, navele au participat la închiderea raionului în care echipajul submarinului Kolpino a lansat rachete Kalibr din imersiune.

 

În total, la exercițiile din Marea Neagră participă peste 20 de nave de luptă și auxiliare ale FRMN.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exerciții similare au fost executate și pe 09.10.2019. Acestea au culminat cu lansarea a două rachete de tip Kalibr (3M14 și 3M54) de la bordul submarinului Kolpino, care au lovit o țintă terestră și o țintă navală.

Activitățile de pregătire pe mare sunt desfășurate în cadrul verificării finale a nivelului de instrucție pentru luptă al Trupelor Regiunii Militare Sud pe anul de instrucție 2019. Acestea vor continua până pe 11.10.2019.

10 octombrie 2019
Federația Rusă continuă executarea de exerciții antisubmarin în Marea Neagră

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE