Fier de calcat cu aburi

mini-plancha-a-vapor

Cel mai bun fier de călcat mini cu abur este echipamentul care nu poate lipsi din călătoriile tale pentru a-ți păstra hainele în ordine, cu un aspect neted și îngrijit.

Având acest echipament, veți evita să cheltuiți bani pe centrul de călcat al hotelului, deoarece va face o treabă atât de eficientă încât vă va plăcea.

Acest aparat cu aburi portabil este util pentru sarcini ușoare în casă, cum ar fi îndepărtarea încrețiturilor de pe perdele, lenjerii, cearceafuri sau haine.

Principiul acestui fier de călcat este similar cu cel al curățătorului cu aburi ; așa cum acest echipament produce o căldură intensă pentru a îndepărta murdăria de pe suprafață, fierul de călcat funcționează într-un mod similar, în acest caz cu un rezervor de apă care fierbe rapid emanând aburul necesar pentru a înmuia fibrele hainelor fără a le expune la deteriorarea prin contactul direct cu căldura aparatelor tradiționale.

Dacă ești o persoană care ține la aspectul hainelor tale și ai nevoie de un aparat practic, ușor de folosit și de dimensiuni compacte, pe care să îl poți transporta în bagaj, ai ajuns în locul potrivit unde vei găsi cele mai bune cinci fiare de călcat cu aburi mini, care te vor scăpa de acele probleme cu hainele tale.

Cele mai bune fiare de călcat cu aburi de călătorie

Care este cel mai bun fier de călcat cu aburi de călătorie?

Pe piață există modele care variază în funcție de formă, putere, capacitate și preț, dar aici vă ghidăm către cele mai bune opțiuni pe care le puteți obține.

Următoarele sunt fiare de călcat mini de top atât pentru calitate, cât și pentru preț și sunt concepute pentru a vă satisface așteptările pentru cea mai ușoară netezire a țesăturilor.

Iată dintre cele mai bune fiare de călcat cu aburi de călătorie:

1. Avantek mini fier de călcat portabil

41sw86CjeDL

Vezi pretul Emag

Este atât de compact încât nu vei avea nicio problemă în a-l depozita în orice spațiu din casă sau din valiză.

Generează abur rapid și îl distribuie pe întreaga haină, eliminând orice cute în calea sa. Este subtil în tratarea textilelor, astfel încât le prelungește durata de viață și le menține la fel de bune ca și cum ar fi noi.

În timpul netezitului, hainele dvs. vor primi în același timp un tratament de sterilizare și dezinfectare, ajutând totodată la eliminarea mirosurilor fără a folosi alte substanțe chimice.

Este perfect pentru toate tipurile de țesături, inclusiv pentru cele mai delicate, și îl puteți folosi, de asemenea, pe mobilă, lenjerie de pat, fețe de masă sau chiar pe scaunele mașinii dumneavoastră.

2. Fier de călcat vertical cu abur Yokkao

41yOPuLxzbL

Vezi pretul Emag

Mai mare decât dimensiunea medie a altor fiare de călcat cu abur, are o capacitate de 200 ml de apă, astfel încât nu va trebui să îl umpleți atât de des.

Această piesă generează abur rapid și este atât de versatilă încât puteți elimina acarienii de praf nedorite și chiar să o folosiți ca umidificator.

Achiziția include o perie moale care îndepărtează praful și scamele de pe haine.

La rândul său, fabrica se preocupă de a oferi clientului un echipament de calitate și de aceea garantează o structură rezistentă cu plastic dur și un design ergonomic pe care îl veți lua de mâner cu ușurință totală.

3. e-best travelling steam iron

31R7vO0R4TL

Vezi pretul Emag

Are o putere de 220 - 240V și în doar 15 secunde apa va ajunge la temperatura optimă pentru a genera aburul necesar și în doar câteva minute veți obține o călcare perfectă.

Unul dintre avantaje este că piesa include o geantă de transport pentru mai multă practicabilitate.

Designul este realizat din plastic și metal, este confortabil, ușor și este disponibil în diferite culori.

Garanția piesei este de 12 luni și o veți putea schimba în caz de defecțiune; pe de altă parte, este un produs de calitate și se adaptează la multe bugete.

4. Planșa portabilă Tristar ST-8916

41jAHbHNLfL

Vezi pretul Emag

Designul include o duză cu șapte găuri mari care disipă mai bine căldura. Este atât de puternic încât va elimina cele mai persistente cute și va împrospăta orice tip de țesătură.

Capacitatea sa de 260 ml vă va oferi până la opt minute de abur continuu, astfel încât să puteți călca ceea ce aveți nevoie.

Este unul dintre cele mai compacte de pe piață, ușor de depozitat și transportat, iar cablul de alimentare de doi metri vă oferă confortul de a-l conecta oriunde aveți nevoie.

Este foarte ușor de utilizat, are un singur întrerupător de pornire/oprire și include o oprire automată pentru o protecție suplimentară.

5. Prym mini fier de călcat cu abur

41hlBqtNSkL

Vezi pretul Emag

Dacă ceea ce îți dorești este un stil de călcat mai clasic, această marcă îți oferă un model cu care poți călca pe orizontală.

Este foarte ușoară și compactă, cu o structură ergonomică care se adaptează cu ușurință la mână.

Piesa este rapid pregătită pentru călcat, iar achiziția încorporează o cană mică pentru a turna apă din partea de sus.

Este un fier de călcat puternic și o achiziție care vă va lăsa mulțumit.

Dacă nu ați mai deținut niciodată un mini fier de călcat cu abur, investiția într-unul vă va face să vă dați seama ce achiziție bună este, deoarece vă va scoate din încurcături fără a fi nevoit să folosiți fierul de călcat tradițional uriaș pentru a scoate pliurile de pe o haină.

Ce este un fier de călcat cu abur pentru haine?

Cunoscute și sub numele de aparate cu aburi sau pulverizatoare cu aburi, aceste mici ajutoare sunt dispozitive care vă vor permite să scăpați fără efort de ridurile și încrețiturile de pe hainele dvs. prin abur.mini-plancha-a-vapor

De fapt, aburul este incredibil, deoarece permite țesăturii să se relaxeze în starea sa naturală. În general, se poate spune că cele mai importante trei părți ale acestor fiare de călcat sunt: rezervorul, care este locul unde apa este păstrată și încălzită; duza, de unde iese aburul; și elementul de încălzire. Acesta din urmă va determina rata de încălzire a produsului și puterea.

Câte tipuri de fiare de călcat cu aburi există?

Putem împărți acest tip de ustensile în patru grupe:

Aparate cu aburi din pânză Premium

Acestea sunt, fără îndoială, crème de la crème, deoarece sunt de o calitate excelentă și vin cu toate avantajele și fără compromisurile modelelor mai moderne.

Aparat de abur portabil de călătorie

Dacă nu aveți prea mult spațiu în garderobă sau dacă doriți să puneți un fier de călcat mic în valiză, atunci acesta este modelul ideal pentru dumneavoastră, deoarece sunt drăguțe, mici și distractive de folosit.

Așa că puneți unul în valiză și faceți-vă hainele să arate grozav pentru marele interviu de angajare sau pentru nunta celei mai bune prietene a dvs.

Aparat de gătit cu aburi ieftin

Banii sunt adesea puțini. Sau poate că nu doriți să vă cheltuiți economiile pe unul dintre aceste gadgeturi. Nu aveți de ce să vă fie rușine, deoarece aceste modele poate că nu au clopote și fluiere, dar credeți-mă când vă spun că știu cum să vă ofere ceea ce căutați. Suntem cu siguranță în prezența vârstei de aur a vapatului!

Aparate de gătit cu aburi de dimensiuni complete

Doar agățați bluza și lăsați gazul să-și facă magia! Faptul de a avea acasă un fier de călcat în mărime naturală face viața mai ușoară.

Uitați de aranjarea mesei de călcat, de așteptarea încălzirii acesteia și de toate celelalte lucruri care însoțesc acest coșmar plictisitor din secolul al XIX-lea. Pur și simplu derulați aparatul de gătit cu aburi și lăsați-l să facă toată treaba în locul dvs.

Cele 7 beneficii ale unui fier de călcat cu aburi

Există 7 beneficii pe care le puteți avea dacă vă decideți să cumpărați unul dintre aceste aparate practice.

 • Economie: În primul rând, veți economisi facturile de la centrul de călcat. În al doilea rând, aparatele cu aburi sunt mult mai rapid de utilizat decât modelele mai vechi, așa că veți economisi mult timp, iar timpul înseamnă bani, nu-i așa?
 • Moliciune: Ați stricat vreodată o rochie arzând-o cu fierul de călcat? Acest tip de unealtă este fierbinte, dar ceața este suficient de blândă pentru a fi folosită pe țesături delicate, chiar și pe rochii de mireasă! Vrei să calci chiffon? Atunci bucurați-vă, pentru că, cu una dintre acestea, o puteți face în câteva secunde.
 • Ușurința: Călcatul cămășilor și al pantalonilor este complicat. Îi întorci pe dos? Începi cu gulerul sau termini cu gâtul? Care este temperatura potrivită pentru această țesătură? Oprește-te! Doar aburim, nu trebuie să ne mai gândim la nimic altceva.
 • Portabilitate: Ideea de a împacheta fierul de călcat și masa de călcat într-o valiză este hilară! Dar adevărul este că milioane de oameni nu pleacă niciodată de acasă fără un abur de călătorie. În plus, chiar și cele mai mari pot fi rulate și, lăsați-mă să vă spun, nu am mai văzut niciodată o masă de călcat pe roți.
 • Flexibilitate: Aceste tipuri de aparate sunt adesea capabile să reîmprospăteze tot felul de obiecte de uz casnic, de la cravata sau șosetele dvs. până la perdelele de la fereastra bunicii.
 • Ecologie: Fără chimicale, doar apă.
 • Frugalitate: Hainele tale vor dura mai mult, vor fi în stare mai bună și vor arăta mult mai bine. De asemenea, veți economisi o mulțime de bani și veți salva planeta.

Factori cheie de luat în considerare

Atunci când cumpărați un fier de călcat cu abur de călătorie, există câțiva factori pe care ar trebui să îi luați în considerare mai întâi. Iată care sunt cele mai importante:

Timpul de încălzire

Dacă vă treziți într-o cameră de hotel și vă dați seama că aveți 4 minute pentru a ajunge la gară, nu doriți ca fierul de călcat să dureze prea mult timp pentru a porni. Aveți nevoie de ceva care să se încălzească în mai puțin de un minut, iar cu unul dintre acestea, puteți face exact acest lucru.

Timp de abur

După ce este complet încălzit, cât timp produce gaz în mod continuu? Cu cât este mai lung, cu atât mai bine; mai ales în acele ocazii în care aveți mai multe haine de îndreptat.

Greutate

Majoritatea lamelor de mână cu un singur tăiș cântăresc în jur de 2,5 kg, ceea ce înseamnă că utilizarea lor timp de 10 minute nu va necesita prea mult efort. Cele mai bune și cele mai puternice pot cântări mai mult de 1,5 kg, așa că, în timpul sesiunilor prelungite, veți începe să simțiți tensiunea. Acesta este cu siguranță un aspect de luat în considerare.

Preț

S-ar putea să găsești ceva la 20 de euro, dar trebuie să știi că cele mai scumpe sunt accesibile la aproximativ 80 de euro. Este posibil să decideți să plătiți puțin mai mult, dar veți obține și mai multe beneficii.

Watts

Unele unități își anunță puterea, de obicei modelele mai puternice. În teorie, acestea ar trebui să se încălzească mai repede și să producă un gaz care face ca ridurile să dispară rapid.

Evaluarea noastră

Este posibil să obțineți un aparat care combină toți acești factori și care, împreună cu designul, longevitatea și accesoriile, vă poate oferi cea mai bună experiență de călcat din viața dumneavoastră.

Cum să alegeți un fier de călcat cu abur de călătorie?

Înainte de a cumpăra unul dintre aceste fiare de călcat fabuloase, opriți-vă și gândiți-vă la următoarele:

 • Unele modele nu sunt atât de mici pe cât ați dori
 • Nu sunt la fel de puternice ca un aparat de abur normal (800 vs 1800 wați)
 • Pot aburi doar o singură haină la umplere
 • Cu greu sunt cu dublă tensiune

Adevărul este că de multe ori, unul dintre aceste dispozitive nu poate fi comparat cu omologul său în mărime naturală, dar va putea totuși să vă ofere confortul de a îndepărta ridurile din mers.

Care este diferența dintre un fier de călcat cu aburi de călătorie și un fier de călcat cu aburi obișnuit?

Dacă sunteți obișnuit cu puterea unui aparat de abur pentru haine de dimensiuni mari, este posibil să găsiți o diferență notabilă la modelele mai mici. Principala diferență constă în faptul că un abur de călătorie are o putere cuprinsă între 750 și 850 de wați, în timp ce un abur obișnuit are între 1700 și 1800 de wați.

Acest lucru înseamnă că va dura mai mult timp pentru a elimina ridurile și este posibil să nu puteți scăpa de cele mai încăpățânate riduri.

Dacă intenționați să călătoriți cu haine care se încrețesc ușor, ar fi bine să luați în considerare un aparat portabil, mai degrabă decât unul de călătorie, deoarece acesta va putea să vă ofere o putere de până la 1200 de wați. Va ocupa ceva mai mult spațiu în valiză, dar va atenua frustrările unei experiențe lente.

Călătoriți în străinătate cu un fier de călcat cu abur de călătorie

Aparatele electronice cu dublă tensiune au două opțiuni: 110-120V și 220-240V. Aparatele configurate în acest mod sunt ideale pentru călătorii, deoarece sunt sigure pentru a fi utilizate atât acasă, cât și în străinătate. Din păcate, nu sunt disponibile multe aparate cu aburi de călătorie cu tensiune dublă.

Acest lucru înseamnă că, dacă doriți să călătoriți în lume cu un model non-dual, va trebui să aveți tot timpul la dumneavoastră un adaptor și un convertor.

Mă opresc aici pentru a sublinia următoarele: Este important să înțelegeți că un adaptor și un convertor nu sunt același lucru. Un adaptor se adaptează la prizele electrice, iar un convertor modifică curentul electric.

Așadar, dacă ai planificat de mult timp acea călătorie de vis în străinătate, asigură-te că iei măsurile de precauție necesare pentru a evita crizele inutile în timpul călătoriei.