Fileu pentru volei

Mejor-red-de-voleibol

Mejor-red-de-voleibol

Nu trebuie să fii un maestru al sportului pentru a dori cea mai bună plasă de volei. Adevărul este că, în calitate de fan al sportului, aceasta a fost una dintre cele mai bune achiziții pe care le-am făcut vreodată.

Împreună cu prietenii mei, îmi place să formez echipe și să ies să mă joc în weekend, dar rezervarea unui spațiu nu este nici accesibilă , nici ușoară. Așa că cumpărarea rețelei a fost ca și cum aș fi avut un teren portabil în rucsac.

Am încercat mai multe, unele s-au spart de la utilizare sau de la chibrituri foarte dure. Dar cu o comparație corectă cu , acest lucru nu vi se va întâmpla.

 

Cele mai bune plase de volei

Care este cea mai bună plasă de volei?

Dacă aveți deja o minge cu care vă jucați mereu, ar trebui să mergeți să cumpărați o plasă pentru a vă completa echipamentul sportiv. Eu și prietenii mei îl luăm peste tot și ne jucăm fără probleme.
O plasă de bună calitate este atât de profesională sau de începător pe cât doriți să o folosiți. Doar instalați-l și începeți o după-amiază distractivă pe plajă, în parcul comunității sau la școală.

Pentru a cumpăra o plasă excelentă, trebuie să căutați o țesătură bună, o densitate fermă și un sistem de cabluri laterale care ajută la strângerea plasei și o lasă bine instalată. Toate acestea le puteți obține la un preț ieftin , deoarece aceste produse sunt o investiție care se încadrează în multe bugete.

Iată cele mai bune plase de volei:

1. Plasa de amatori de la On Line Sports Nets

Împletitură de 3 mm

51gRDgc1-pL

Vezi pretul Emag

Am cumpărat-o pentru a avea o variantă pentru piscine , deoarece aceste jocuri în apă sunt super stimulante pentru organism și foarte distractive vara. Așadar, a fost important să avem un produs incolor care să nu păteze și pot să vă spun că mesh s-a dovedit a fi incredibil de de grosime și nu a fost mâncat de clor.

3. Plasa de volei în aer liber VORCOOL

Un raport calitate-preț excelent

Aceasta este cea pe care prietenii mei și cu mine ne place să o luăm cu noi pentru jocuri pe plajă. Este ușor, dar totuși durabil. Și pentru că este proiectat pentru exterior, poate rezista la vânturi puternice și la ploaie. Acesta măsoară aproximativ 975 x 91 cm. Ansamblul este potrivit pentru femei și băieți, așa că nu vă faceți griji, deoarece îndepărtarea și atașarea este foarte ușoară.

4. Plasă de volei pliabilă Hogar Amo

Include geantă de transport

61z7bWrYMhL

Vezi pretul Emag

O recomand pentru categoria copii , deoarece este mai moale. L-am cumpărat pentru un grup de copii pe care îi antrenez în apropierea casei mele și le place foarte mult. Contactul cu plasa nu provoacă zgârieturi pe brațele lor și este sigur pentru copii. Este o plasă de volei portabilă , astfel încât să o puteți transporta fără să fie prea grea. (Plasă de volei standard de la TOOGOO (R)

Mai puțin de 1 kg

51Y-OIuPm8L

Vezi pretul Emag

Aceasta este cea mai ieftină și cea mai moale opțiune dintre toate. Deci, dacă sunteți în căutarea a ceva mult mai simplu pentru a juca ocazional, acesta este pentru dumneavoastră. Corzile sunt un amestec de nailon/coton, astfel încât nu veți avea probleme în a le deschide. Este chiar atât de ușor încât puteți lega capetele de garduri sau de baze altele decât stâlpi pentru a improviza un teren de joc oriunde.

 

Utilizări ale unei plase de volei

Pentru casă și curte

O plasă de volei nu trebuie să fie doar un instrument tehnic. Una dintre cele mai comune utilizări ale plasei de volei este în activitățile casnice.

Dacă aveți o curte mare, o plasă vă va permite să profitați de distracția și exercițiul fizic pe care îl oferă sportul. De asemenea, va contribui la crearea de legături între familie și prieteni, făcând petrecerile mai distractive.

Echipament făcut în casă

Dacă ai mingea de volei și plasa, s-ar putea să îți lipsească câteva posturi bune. Cu toate acestea, acesta poate fi construit acasă cu ajutorul grinzilor de susținere, pietre și țevi.

Acest lucru vă va permite chiar să ajustați înălțimea la alte standarde, de exemplu, dacă jucați cu copii sau dacă o utilizați pentru tenis de câmp.

Plasă de biliard

Voleiul de biliard a câștigat popularitate în hotelurile de vacanță, dar aceeași idee poate fi reprodusă și acasă. Având deja o plasă, lucrurile sunt mult mai ușoare, deoarece bazele din aceste jocuri sunt mai joase și chiar gonflabile , deoarece plasa trebuie să fie ușor deasupra apei.

Aceste practici sunt, de asemenea, foarte bune pentru a deveni mai buni la volei, deoarece rezistența este bună pentru articulații și evită căderile dureroase la sărituri.

Plasă pentru competiții

Pentru profesioniști, plasele au de obicei alte specificații. De exemplu, acestea trebuie să fie atașate la suporturi în afara liniilor de joc, iar frânghiile de montare trebuie să fie mult mai lungi și mai ferme.

Pentru aceste reglementări, plasele trebuie să aibă o lungime de 9,5 și 10 metri și o lățime de un metru. Pe lângă faptul că este extrem de puternic.

Cum să cumpărați o plasă de volei?

Numai plasă sau set complet

Atunci când cumpărați o plasă, vă întrebați probabil de ce altceva mai aveți nevoie pentru a construi un set complet. Dar adevărul este că cu o minge și plasa de volei este suficient.

Cu toate acestea, vă recomand întotdeauna să știți mai multe despre locul în care îl veți folosi, deoarece instalarea pe o plajă singuratică poate fi dificilă dacă nu există stâlpi. Așadar, dacă doriți setul complet, asigurați-vă că alegeți unul care vine cu sistemul de delimitare , astfel încât să aveți curtea completă.

Set de sol sau portabil

Dacă aveți de gând să alegeți un kit complet, trebuie să știți că există unele ale căror modele sunt făcute pentru a fi fixate. Astfel, va trebui să săpați gropi în curte și nu veți putea muta bazele de acolo. Pe de altă parte, există plase care pot fi îngropate și plase portabile pentru utilizare în interior.

Dimensiune

Asigurați-vă că sunt mari și au o dimensiune regulamentară de lățime și lungime. În acest fel, știți că se va potrivi pe majoritatea terenurilor. Pentru copii este mai indicat să alegeți o înălțime mică.

Greutate

Acest lucru este un aspect de care trebuie să țineți cont dacă aveți de gând să o transportați. Cele mai moi pot cântări mai puțin de 700 de grame. Cu toate acestea, cu cât împletitura este mai dură și plasa mai grea, sinonimă cu calitatea, cu atât plasa va fi mai grea. Așa că nu vă lăsați dus de val cu lejeritatea.

Ușurința de utilizare

Asamblarea și dezasamblarea unei plase nu este ușoară, mai ales dacă aveți un model împletit din cânepă. Așadar, dacă nu sunteți un expert în explorarea nodurilor și a cuișoarelor , este mai bine să luați o plasă cu un sistem mai simplu de utilizat.

Alte calități

Plasele de volei pot avea, de asemenea, elemente foarte diferite. De exemplu, culori în funcție de o țară sau un sistem de punctaj în partea de jos a fileului pentru ca tu însuți să înscrii.

Nivel de calificare adecvat

Nu vă orientați doar după mărime sau grosime, pentru că dacă cumpărați o plasă prea subțire pentru antrenamentul zilnic se va rupe după câteva luni. Iar dacă sunteți în căutarea unei plase de vacanță și alegeți una foarte grea, probabil că nu o veți scoate prea des din casă.

Marcă

Puteți alege o marcă de articole sportive bine cunoscută sau una mai specializată pentru instrumente tehnice, care nu este atât de populară. Este o chestiune de gust.

Cost

Contrar a ceea ce cred mulți oameni, plasele nu sunt prea scumpe. Dar dacă sunteți în căutarea unei calități bune, ar trebui să vă măriți bugetul. Cu toate acestea, cumpărarea lor înainte de vară vă poate ajuta să economisiți câțiva dolari și să faceți o afacere bună.

Accesorii

Există câteva accesorii pe care ați putea dori să le includă un set de volei. Printre acestea se numără un umflator pentru minge, corzi de rezervă și un cronometru.