Filtru de dus

mejor-filtro-de-ducha

De când m-am mutat din apartamentul meu din centrul Madridului la periferia orașului, pielea și părul meu sunt un dezastru, am descoperit că apa este puternic tratată cu clor și am decis să caut cel mai bun filtru de duș pe care îl pot găsi pe piață.

Aceste dispozitive sunt extrem de utile pentru filtrarea apei ale cărei componente chimice nu sunt la fel de purificate ca altele. La Madrid am avut unul, dar nu prea aveam nevoie de el, partea bună este că era anti-picurare și îmi permitea să economisesc apă.

Dacă vreți, ca și mine, să căutați unul dintre acestea, trebuie să vă asigurați că sunt ușor de instalat, unul dintre cele care se atașează la capul de duș, cu care nu aveți nevoie de unelte majore, unul accesibil nu este nici el prea rău.

Atunci când alegeți unul, trebuie să țineți cont de cele mai importante preferințe și nevoi ale dumneavoastră.

Cele mai bune filtre de duș

Care este cel mai bun filtru de duș?

Selectarea filtrului va depinde de o mulțime de factori: tipul de apă din zona în care locuiți, bugetul și preferințele dumneavoastră.

Alegerea celui mai puțin costisitor, deși este o opțiune, este o decizie pe care trebuie să o maturizați bine.

În ofertă veți găsi de la modele anticlor până la filtre de scurgere pentru duș, aici ceea ce va trebui să analizați este cantitatea de aceste componente pe care o are apa dumneavoastră.

Dacă, de exemplu, apa de acasă este foarte grea, este recomandat să căutați ceva care ajută la îmbunătățirea stării apei dure, dar dacă problema este clorul, atunci unul dintre cele care elimină clorul va fi bun.

S-ar putea să fiți confuz din cauza varietății, nimic ce nu poate fi rezolvat printr-o comparație bună.

Dar dacă sunteți hotărât să cumpărați și încă nu aveți idei clare, poate că următoarea listă de filtre vă poate ajuta.

Iată care sunt cele mai bune filtre de duș:

1. Filtru de duș cu membrană Brumicold

41LDMsNDkjL

Vezi pretul Emag

Ideal pentru a avea grijă de pielea ta de ravagiile provocate de apa clorată asupra epidermei, acest filtru decalcifiere, elimină clorul, bacteriile și microorganismele, având grijă și de părul tău și facilitând spălarea și săparea corpului.

Este naturală, sigură, rezistentă la căldură și a fost fabricată în conformitate cu standardele internaționale stricte de siguranță, o puteți folosi cu încredere.

Demineralizează chiar și apa fierbinte. Acesta ajustează pH-ul apei, făcând-o mai solubilă.

 

2. Filtru de duș în linie KDF Water Filter Man Co UK

41XAPdcT9rL

Vezi pretul Emag

Pentru a face ca apa de duș să fie mai puțin grea, acest filtru poate fi foarte util, este ușor de instalat cu ajutorul unui cuplaj universal și este făcut pentru filet standard, astfel încât nu veți pierde pasta.

Înmoaie apa de minerale și poluanți, va avea grijă de pielea și părul dumneavoastră și, în același timp, elimină bacteriile tipice ale apei și umiditatea rămasă în duș. Filtrează clorul, carbonul și alte minerale.

 

3. Filtru de duș universal CasaFlow

Adaptabil la toate tipurile de dușuri

41grIJ9UWsL

Vezi pretul Emag

Cu filtru KDF și sulfit de calciu, aceste dispozitive sunt mai eficiente decât cărbunele activ, în eliminarea clorului din apă, a bacteriilor, pesticidelor, metalelor grele și a altor impurități.

Componentele acestui aparat fac ca apa să fie mai dulce, astfel încât, atunci când faceți baie, starea pielii și a părului dumneavoastră se va îmbunătăți considerabil. Veți avea o piele strălucitoare și sănătoasă, fără alergii și mâncărimi.

Este universal și ușor de instalat.

 

4. Filtru de duș Aqua elegante cu randament ridicat

Sigur și ușor de instalat

41vy4dKf+zL

Vezi pretul Emag

Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la pielea și părul uscat, eczeme și alergii ale scalpului, deoarece acest filtru de apă reduce clorul între 90 și 95%.

Este un dispozitiv anticalcar care inhibă, de asemenea, dezvoltarea mucegaiului, a calcarului și a altor bacterii.

Fabricat din plastic rezistent, este potrivit pentru orice tip de duș. Acesta va dura 6 luni.

 

5. Filtru de duș WinArrow

51f5SpRWwQL

Vezi pretul Emag

Echipat cu sisteme de filtrare fără contaminare, filtrul WinArrow vă garantează apă pură la duș la orice temperatură.

Veți avea grijă de corpul dumneavoastră și veți avea în mâini un aparat care economisește energie și este ecologic.

Este pentru duș universal simplu de instalat, durabil și capabil să filtreze până la peste 12000 de galoane, sau echivalentul a 6 luni de utilizare a dușului.

 

6. Waterwell

51XvV26dmeL

Vezi pretul Emag

Ideal pentru apă alcalină și de fântână, acest filtru de purificare a apei ajută la reducerea eczemelor și ține la distanță uscăciunea, alergiile și infecțiile, este foarte bun pentru copii mici și bebeluși deoarece elimină paraziții.

Este un produs foarte robust și ușor de instalat, care elimină pesticidele, 95% din clor și inhibă dezvoltarea bacteriilor.

Experiența dumneavoastră la duș va fi mult mai mult decât sănătoasă.

 

7. Filtru de duș cu 9 straturi InnoBeta

516gJF4rXcL

Vezi pretul Emag

Îmbunătățirea calității apei și în același timp protejarea mediului, nu este atât de complicată cu acest filtru de duș universal cu 9 straturi.

Este un produs rezistent, performant și de bună calitate, are un sistem anti-picurare și este ideal pentru a fi amplasat în acele locuri unde apa are multe reziduuri, deoarece înmoaie apa.

Are o bilă ceramică magnetică și sulfit de calciu, printre alte componente.

 

Ce este un filtru de duș?

filtro-de-ducha-300x200

Filtrele de duș sunt dispozitive utilizate pentru a elimina excesul de clor din apa de duș. Acestea funcționează printr-o reacție chimică alcătuită dintr-o combinație de KDF, carbon și vitamina C, aceasta din urmă reacționând cu clorul și acționând pentru a-l neutraliza, în timp ce filtrul KDF creează sarcini pozitive și negative care atrag și rețin clorul și alte impurități la suprafața apei, rezultând o apă curată și pură. Filtrele sunt atașate la braț și plasate între capul de duș și, uneori, ca parte a mecanismului de duș.

Avantajele unui filtru de duș

Fără îndoială, cumpărarea unui astfel de filtru vă va aduce o mulțime de avantaje, mai ales legate de îngrijirea pielii și a părului, aici vă explicăm câteva dintre ele:

Dacă le ai, dușul tău va fi mai sănătos, nu vei avea produse secundare de dezinfecție sau clor pe piele, deci pielea și porii tăi nu vor fi în contact cu ele și nici nu va trebui să le inhalezi, deci dacă ești alergic este un mare avantaj.

  • Piele și păr mai sănătoase

Prin natura sa, alcalinitatea clorului vă usucă pielea și vă îndepărtează uleiurile naturale din păr, așa că, dacă faceți un duș fără clor, părul și pielea vă vor mulțumi pentru totdeauna.

Uneori, când apa din zona în care se află locuința ta este puternic tratată, ai senzația enervantă că faci o baie în piscină și nu un duș în baie. Credeți-mă, dacă plasați filtrul între componentele dușului veți observa imediat diferența.

Eliminarea clorului de la duș vă va lua o mulțime de bătăi de cap, deoarece veți uita de mâncărimile enervante ale pielii, de ochii care ard sau de eczema dureroasă și neplăcută.

Cum să alegeți un filtru de duș?

41ynzZmm9gL

Înainte de a cumpăra, există o serie de considerente la care ar trebui să acordați atenție pentru a selecta cel mai potrivit produs pentru dvs., printre care putem menționa:

Filtru KDF sau filtru cu vitamina C

Atunci când cumpărați, trebuie să vă asigurați că filtrul conține cel puțin unul dintre aceste două elemente, care funcționează foarte bine la eliminarea clorului din apă, în mai puțin timp decât v-ați aștepta, veți avea exact ceea ce căutați, apă fără clor pentru a vă îmbunătăți pielea.

Durabilitate

Având în vedere că sunt produse care vor fi în contact constant și permanent cu clorul și apa, ar trebui să alegeți ceva foarte bun și de lungă durată, altfel vă veți trezi cu scenariul enervant de a fi nevoiți să îl înlocuiți foarte des, pentru a evita aceste probleme poate că unul cromat poate fi soluția, deoarece nu ruginește.

Ușurința de instalare

51s-HMIgRfS

Indiferent cât de priceput ești la bricolaj și instalații sanitare, trebuie să te asiguri întotdeauna că filtrul pe care îl iei acasă este ușor de instalat și fără probleme, altfel va trebui să cheltuiești câțiva dolari în plus pentru a plăti un tehnician care să facă treaba pentru tine.

Consistență

Acest detaliu este fundamental, mai ales dacă faceți baie cu un calorifer, este important să vă asigurați că filtrul pe care îl cumpărați este capabil să mențină presiunea apei în orice împrejurare, astfel încât să nu aveți parte de experiențe enervante în timp ce faceți un duș.

Nu există scurgeri

Acest lucru este, de asemenea, esențial, un filtru de duș care prezintă scurgeri va crește factura de apă și poate provoca o mulțime de accidente nedorite în baie.

Eficient

Principala funcție a unui filtru bun este să funcționeze bine, să fie capabil să elimine reziduurile de clor și toate impuritățile care îi ies în cale, trebuie să fie un echipament care să poată face un proces de curățare și purificare temeinică, fără a lăsa să treacă reziduuri care ar putea să vă provoace disconfort. O filtrare bună vă va garanta o experiență de duș curată și proaspătă.

Certificat

Atunci când cumpărați filtre, veți observa că acestea au o mulțime de caracteristici și beneficii, dintre care unele sunt pur și simplu o exagerare a producătorului, astfel încât, pentru a evita să vă lăsați păcăliți de unele dintre acestea, este mai bine să vă uitați la certificarea independentă.

Autoritățile independente, cum ar fi NSF și WQA, efectuează teste extinse ale filtrelor de apă pentru a verifica aceste afirmații. Cele mai bune filtre pentru dușuri sunt prevăzute cu marca oficială NSF sau WQA. Dacă sunteți în căutarea unui model care reduce eficient clorul, ar trebui să verificați ambalajul pentru a vă asigura că are o certificare în acest sens

Durata de viață și costul filtrului

Este important să fiți siguri de costul și durata de viață a filtrului înainte de a-l lua acasă, deoarece, cu un calcul al investiției pe care o veți face la fiecare înlocuire și achiziție, vă puteți face o idee despre investiția pe termen lung pe care o va reprezenta.

Unele filtre tind să fie înlocuite în termen de 6 luni, alte unități sunt încorporate și sunt mai durabile. Înainte de a cumpăra, ar trebui să vă gândiți care este cel mai ieftin și care este dispozitivul pe care îl preferați.

Setări de pulverizare

În funcție de preferințele dvs., ar trebui să luați în considerare unele opțiuni înainte de a face achiziția, de exemplu, unele căști de duș sunt dotate cu mai multe setări de pulverizare, cum ar fi modul puls și modul de masaj, astfel încât, dacă aveți o preferință pentru oricare dintre aceste opțiuni, ar fi bine să verificați dacă sunt disponibile.

Cum se instalează filtrul de duș?

Întrebări frecvente

Filtrele de duș funcționează cu adevărat?

Răspunsul este da. În principal, acest tip de filtru este destinat să elimine clorul și alți contaminanți chimici, făcând apa mult mai puțin dură și lăsând pielea mai moale.

Ce elimină filtrele de duș?

Având drept componentă principală cărbunele activ granular, acest tip de filtru elimină bacteriile, clorul, metalele grele, rugina și orice alte produse secundare, care subminează puritatea apei.

Filtrele de duș merită?

Când vine vorba de îngrijirea pielii și a părului, se poate spune că astfel de articole merită. Studiile arată că aceste filtre pot ajuta culoarea părului să dureze mai mult, să arate mai bine și să își mențină calitatea. Acest lucru se datorează faptului că apa mai moale, cu un pH mai echilibrat, are un efect mai puțin uscător asupra părului.

Un filtru de duș afectează presiunea apei?

Procesul de filtrare a apei este direct legat de timpul de contact pentru a fi cât mai eficient. Ca atare, presiunile scăzute ale apei durează mai mult timp pentru a fi procesate prin filtru, astfel încât există posibilitatea ca dușul să piardă și mai multă presiune odată cu utilizarea dispozitivului.