Foarfeca de cusut

las-mejores-tijeras-de-costura

Încă de când eram copil am urmărit-o pe mama mea lucrând ca croitoreasă și îmi plăcea să văd cum crea piese, de la rochii la pantaloni eleganți, așa că am decis să-i calc pe urme și să intru în lumea țesăturilor și a modei, unde una dintre primele mele achiziții au fost cele mai bune foarfeci de cusut, care se potriveau exact cu ceea ce căutam.

Foarfecele de cusut, împreună cu ațele și o mașină de cusut , sunt dintre cele mai fundamentale pentru orice croitor sau croitoreasă, sunt ceea ce sunt cuțitele pentru un bucătar sau uneltele de grădinărit pentru un grădinar, așa că, dacă doriți să începeți în această mare meserie sau doriți să vă reînnoiți foarfecele, veți găsi o mare varietate pe piața .

 

Cele mai bune foarfece de cusut

Care sunt cele mai bune foarfece de cusut?

Ei bine, atunci când vă procurați foarfeci pentru a da viață tuturor modelelor pe care le aveți în minte, nu trebuie să căutați doar un preț accesibil, ci trebuie să vedeți și dacă sunt realizate din materiale de calitate, aceasta va deveni o investiție care vă va dura mulți ani.

Foarfecele nu trebuie să fie doar ascuțite pentru a face tăieturi precise, ci și ergonomice, astfel încât să le puteți ține confortabil și, după ce le folosiți timp de mai multe ore, să nu vă obosească sau să vă provoace bășici pe degete.

Eu, fiind o fanatică și iubitoare a acestei lumi a cusutului, sunt mereu în căutarea celor mai bune opțiuni cu care să-mi construiesc în continuare echipamente de cusut pentru a fi la zi în munca mea, motiv pentru care am reușit să alcătuiesc o comparație a unor foarfeci care mi-au plăcut și care te vor ajuta în decizia ta.

Iată cele mai bune foarfeci de cusut:

1. Milward Fiskars Amplify foarfecă de cusut din metal și plastic

Cu lama foarte ascuțită

41z9ISG7NeL

Vezi pretul Emag

O foarfecă cu care puteți da viață tuturor modelelor pe care le doriți, deoarece lama sa este foarte ascuțită, astfel încât veți putea tăia modelele în câteva secunde, chiar și din cele mai rezistente țesături, cum ar fi jean și, deoarece sunt atât de ușoare , nu veți avea probleme în a le manipula.

Vârfurile sale ascuțite vă vor oferi cea mai bună precizie la tăiere și are, de asemenea, un mâner confortabil care se va adapta perfect la mâinile dumneavoastră.

 

2. Foarfecă de cusut profesională LAOYE LY-SGO015

Pentru tăieturi precise

41A43rHnxqL

Vezi pretul Emag

Pentru cei care preferă o foarfecă puțin mai grea, pentru a obține o precizie mai mare, acest model al mărcii LAOYE vă va încânta, deoarece nu numai că are un design elegant și foarte profesional , dar are și suficientă margine pentru a tăia de la cele mai delicate țesături până la cele mai rezistente.

O foarfecă de croitorie care nu ar trebui să lipsească din trusa dumneavoastră, mai ales dacă folosiți multe țesături diferite, cum ar fi bumbacul, inul sau covorul.

 

3. Foarfecă de tăiat țesături Handi Stitch HANDI-TS-9

Dimensiune mare

41Gad-KB6dL

Vezi pretul Emag

Foarfecă în stil vintage care vă va oferi o tăiere curată și precisă, deoarece are o margine incredibilă și este atât de confortabilă de ținut în mână încât veți avea rezultate incredibile cu ea.

Puteți spune adio foarfecelor ieftine și de calitate slabă, deoarece, chiar dacă prețul său este mai puțin scump decât modelele anterioare, este unul dintre cele mai bune pe care le veți găsi pentru a vă realiza desenele.

Deoarece are o anumită greutate, foarfeca nu se va mișca atunci când faceți tăieturile.

 

4. PALMERA Foarfecă de cusut castiliană

Stil clasic

318+3XqpqIS

Vezi pretul Emag

Cu siguranță ați văzut aceste foarfeci la un croitor sau croitoreasă, asta pentru că, dacă sunteți în căutare de durabilitate, cu aceste foarfeci o veți obține, deoarece sunt realizate din oțel inoxidabil atât de rezistent încât vor rezista mult timp.

Nu numai că aceste foarfece sunt de foarte bună calitate la un preț excelent, dar au și o margine de tăiere incredibilă care va fi excelentă pentru a tăia modelele de cusut .

 

5. Foarfecă de cusut în zig-zag Hui Tong YU-002

Veți crea diferite stiluri

41l18xos5lL

Vezi pretul Emag

Dacă aveți deja în trusa dvs. foarfecele de cusut de bază, dar, doriți să adăugați mai multe accesorii cu care să puteți crea mai multe piese și să faceți diferite tăieturi, cu aceste foarfece cu mâner drept veți putea realiza acest lucru, deoarece sunt făcute pentru a crea o tăiere în zig-zag.

Au o calitate excelentă de tăiere , sunt, de asemenea, de construcție robustă , deci vor fi foarte rezistente și vor rezista mult timp în echipamentul dumneavoastră de lucru.

 

 

La ce se folosesc foarfecile de cusut?

Foarfecele de cusut sunt complementul tău perfect dacă lucrezi ca croitoreasă , croitoreasă sau croitor sau dacă pur și simplu vrei să intri în lumea desenelor și să faci din ele hobby-ul tău.

Aceste foarfeci sunt diferite de modelele tradiționale pe care le avem de obicei acasă, deoarece au lame mai lungi care le fac perfecte pentru tăierea țesăturilor mari, în plus, acestea au o margine excelentă care se păstrează în timp și vă oferă posibilitatea de a tăia toate tipurile de țesături.

Foarfecele de cusut sunt una dintre ustensilele care nu pot lipsi din trusa ta de lucru, deoarece îți vor oferi mai multă precizie la tăiere, chiar mai mult decât un cutter , astfel încât să poți crea cele mai bune modele.

Tipuri de foarfeci de cusut

Dintre marea varietate de opțiuni pe care le puteți găsi în foarfecile de cusut, trebuie să știți că există un model ideal pentru anumite sarcini specifice, prin urmare, acestea pot fi clasificate după cum urmează:

Foarfece de croitorie:

Aceste foarfece sunt ideale pentru lucrările de cusut, deoarece au un vârf bont care va împiedica prinderea țesăturii în fire, sunt perfecte și pentru tăierea curbelor și au o margine atât de precisă încât puteți tăia mai multe țesături simultan.

Foarfeca de croitor:

Pe de altă parte, există foarfecele de croitor , care sunt mai mici , dar, sunt la fel de ascuțite ca și cele anterioare.

Această foarfecă este recomandată și pentru practicarea meșteșugurilor, deoarece are o dimensiune atât de practică încât oferă cea mai mare precizie la tăiere.

Dimensiunea lor portabilă le face ideale pentru a le lua la cursuri de cusut sau în cluburi.

Foarfecă zimțată:

Foarfecele zimțate sunt utilizate pe scară largă în lumea cusutului, deoarece sunt responsabile de tăiere prin crearea unui model în zigzag care nu se va sfărâmă, în plus, sunt foarte confortabile de manevrat.

Tipuri de foarfeci de brodat

Dacă pe lângă cusut vă place și broderia, știți deja că există diferite foarfeci care vă pot ajuta în munca dumneavoastră, iar dacă nu știați, puteți arunca o privire asupra clasificării următoare:

Foarfece de brodat:

Aceste foarfece de brodat au o dimensiune mult mai mică decât foarfecele de cusut, în plus, nu au găuri pentru a vă introduce degetele, trebuie doar să le poziționați, să strângeți zona mânerului și vor începe să taie.

Foarfecă pentru aplicații:

Foarfecele pentru aplicații sunt perfecte pentru lucrări de precizie și tăieturi delicate care protejează și nu deteriorează țesătura. Acestea au lame în formă de palete care sunt capabile să taie aproape de cusături fără a le rupe.

Ghidul de cumpărare a foarfecelor de cusut pentru începători

Dacă nu ai nicio idee despre foarfecele de cusut sau despre cum să le alegi pe cele mai bune pentru că nu ai mai avut niciodată una și abia începi să te apuci de această mare meserie, există diferiți factori pe care ar trebui să îi cunoști și care te vor ajuta să găsești o pereche bună de foarfece cu care să începi să lucrezi:

Dimensiunea și greutatea:

Acesta este un factor important, deoarece va determina cât de confortabilă este foarfeca pentru a lucra cu ea.

Deși este recomandat ca acestea să fie mari, ușoare și cu un mâner ergonomic care să vă permită să o țineți cu ușurință, acest lucru poate varia în funcție de preferințele dumneavoastră, deoarece unele persoane preferă o foarfecă cu mai multă greutate, deoarece le împiedică să se miște atunci când taie.

Consultați-vă cu prietenii:

Dacă aveți prieteni croitori sau croitorese, este ideal să îi întrebați, deoarece o persoană cu experiență vă va putea da cele mai bune sfaturi în acest domeniu. De asemenea, puteți folosi internetul pentru a găsi o mulțime de site-uri, recenzii, bloguri și experiențe ale utilizatorilor cu privire la cea mai bună foarfecă de cusut pentru dumneavoastră.

Factorul anatomie:

Este ideal să țineți cont, atunci când cumpărați foarfeci de cusut, care este mâna dvs. puternică, deoarece există foarfece pentru stângaci care vă vor ușura mult munca.

Materiale de construcție:

Întotdeauna îmi place să subliniez faptul că materialul din care este confecționată foarfeca de cusut trebuie să fie rezistent și de calitate, pentru că în acest fel poți garanta că investiția ta va rezista în timp și nu va trebui să schimbi foarfeca așa cum schimbi hainele.

Pentru a-l alege pe cel mai bun puteți opta pentru cele mai recomandate opțiuni, care sunt foarfecile din oțel inoxidabil sau din oțel carbon.

Confort:

Cele mai bune rezultate se obțin lucrând cu confort și răbdare, așa că foarfecele, fiind unul dintre cele mai de bază și necesare instrumente pentru orice croitoreasă, croitor sau croitoreasă, trebuie să vă ofere confort, astfel încât atunci când îl țineți în mână să simțiți că este o prelungire a brațului dumneavoastră și nu o piesă care vă încurcă pentru că este grea sau incomodă.

Căutați modelele care au mânere din piele sau din plastic antiderapant care fac mânerul ideal.

Investiția într-o pereche bună de foarfece de cusut: Merită?

Aceasta este o întrebare foarte recurentă, dacă să investești într-o pereche bună de foarfece atunci când începi în lumea cusutului sau, pentru că ești la început, să începi cu orice foarfecă pe care o găsești.

Răspunsul va depinde de bugetul tău, dar trebuie să știi că o foarfecă bună îți va da rezultate mai bune și îți va ușura munca, așa că este ideal ca, încă de la început, să ai la îndemână cel mai bun echipament, mai ales dacă este ceva care, dincolo de a fi un hobby, vrei să se transforme în profesie.

În plus, trebuie să vă amintiți că foarfecele de cusut de calitate excelentă, cu o îngrijire adecvată, pot dura mulți ani în stare perfectă, astfel încât, pe termen lung, veți economisi bani pe foarfeci care se rup ușor.

Foarfecă normală sau foarfecă de cusut?

Într-o trusă de cusut bună, nu trebuie să aveți doar foarfece de cusut, deoarece foarfecele convenționale sunt foarte utile și necesare pentru sarcini specifice.

În același mod, puteți obține și alte foarfece, cum ar fi foarfece electrice, foarfece de tricotat, foarfece speciale pentru cusut franțuzește sau foarfece bune de bastilie, pentru a face din trusa dvs. una foarte completă, în care să aveți opțiuni din care să alegeți pentru a realiza articole și piese vestimentare mai bune.