18 august 2019

Sursa: mil.ru, remnmilitaryblog.com

  Pe 18.08.2019, fregata Amiral Grigorovici a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a încheiat îndeplinirea de misiuni în Oceanul Atlantic și se va întoarce la Sevastopol.

 

Anterior, nava a trecut prin Strâmtoarea Gibraltar, după care și-a refăcut rezervele de combustibili și alte mijloace materiale de la un petrolier și a continuat îndeplinirea misiunilor stabilite de conducerea Forțelor Navale.

 

Până la întoarcerea în Baza Navală principală a FRMN din Sevastopol, echipajul navei va îndeplini un complex de exerciții de apărare antiaeriană, de protejare a navei în timpul staționării într-o radă necunoscută și de conducere a navei într-un raion cu navigație intensă.

 

Sosirea fregatei Amiral Grigorovici la Sevastopol este estimată pentru a treia decadă a lunii august.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Informația potrivit căreia fregata Amiral Grigorovici se întoarce din Oceanul Atlantic este surprinzătoare, deoarece nu a fost anunțată ieșirea anterioară a navei din Marea Mediterană.

Începând din 23.04.2019, fregata îndeplinește misiuni în cadrul Grupării navale operative din Marea Mediterană a Forțelor Navale ale Federației Ruse. Probabil, nava a primit recent o altă misiune din partea conducerii Forțelor Navale și a trecut din Marea Mediterană în Oceanul Atlantic. Este posibil ca misiunea să aibă legătură cu situații de urgență sau de amenințare asupra securității unei nave civile ruse.

Fregata Amiral Grigorovici a FRMN a trecut prin Strâmtoarea Gibraltar și se va întoarce la Sevastopol

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE