25 august 2019

Sursa: mil.ru, remnmiltaryblog.com

  Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 24.08.2019, fregata Amiral Grigorovici a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a traversat strâmtorile Dardanele și Bosfor.

 

Nava se întoarce la locul de dislocare permanentă din Sevastopol, după ce a îndeplinit misiuni în Oceanul Atlantic și în Marea Mediterană, în compunerea Grupării navale operative a Forțelor Navale ale Federației Ruse.

 

Anterior, nava a trecut prin Strâmtoarea Gibraltar, și-a completat rezervele de combustibili și alte mijloace materiale, în timpul traversării mării, și a continuat să execute misiunile stabilite de conducerea flotei.

 

Pe timpul întoarcerii către Sevastopol, echipajul navei a executat un complex de exerciții navale, inclusiv de apărare antiaeriană, de pază și apărare a navei în timpul staționării într-o radă necunoscută, de conducere a navei într-un raion cu navigație intensă, precum și misiuni în cooperare cu aviația de la bord.

 

Sosirea navei la Sevastopol este estimată pentru a treia decadă a lunii august.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Fregata Amiral Grigorovici aparține Diviziei 30 Nave de Suprafață – Sevastopol din cadrul FRMN, fiind purtătoare de rachete de croazieră de tip Kalibr.

Începând din 23.04.2019, fregata a îndeplinit misiuni în cadrul Grupării navale operative din Marea Mediterană a Forțelor Navale ale Federației Ruse.

Pe 18.08.2019, fregata și-a încheiat activitățile neprecizate desfășurate în Oceanul Atlantic, probabil, la ordinul conducerii Forțelor Navale, și a traversat Strâmtoarea Gibraltar, revenind în Marea Mediterană.

Nava urmează să sosească la Sevastopol, cel mai probabil pe 25.08.2019.

 

 

Fregata Amiral Grigorovici al FRMN traversează Srtâmtorile Dardanele și Bosfor

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE