Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

  Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 05.10.2019, fregata Pytlivy a revenit la Baza Navală principală din Sevastopol, după ce a îndeplinit misiuni în Marea Mediterană, în cadrul Grupării navale operative a Forțelor Navale.

 

La bordul navei s-a aflat și comandantul FRMN, viceamiral Igor Osipov, care, anterior, a condus marșul fregatei Amiral Makarov în Insula Korfu din Grecia.

 

La ceremonia de întoarcere a navei din marșul de lungă durată au participat reprezentanți ai comandamentului și veterani ai marii unități de nave de suprafață, reprezentanți ai orașului Sevastopol și rudele membrilor echipajului.

 

În timpul îndeplinirii de misiuni în Marea Mediterană, echipajul navei a executat diverse exerciții navale, inclusiv de apărare antiaeriană, de ducere a luptei navale, de căutare și distrugere a submarinelor sau de deplasare în raioane cu navigație intensă.

 

Echipajul navei a îndeplinit misiuni în Marea Mediterană începând din luna iulie 2019. În conformitate cu planul de rotație a navelor din cadrul grupării, nava a fost înlocuită de fregata Amiral Makarov.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Fregata Pytlivy aparține Diviziei 30 Nave de Suprafață – Sevastopol a FRMN.

Aceasta a traversat Strâmtorile Dardanele și Bosfor pe 04.09.2019.

06 octombrie 2019
Fregata Pytlivy a FRMN a revenit la Sevastopol, după îndeplinirea de misiuni în Marea Mediterană

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE