03 septembrie 2020

Sursa: mil.ru

 Departamentul asigurare informațională din cadrul Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 03.09.2020, fregatele Amiral Essen și Amiral Grigorovici au început executarea de exerciții comune în poligoanele maritime, conform etapei curente de pregătire pentru luptă.

 

Navele au ieșit pe mare pentru îndeplinirea misiunilor încredințate, în compunerea unei grupări navale de asalt.

În timpul desfășurării unui exercițiu de apărare antiaeriană, echipajele fregatelor au desfășurat activități în cooperare cu un avion de cercetare de tip Su-24MR din compunerea Aviației Navale și Apărării Antiaerine a FRMN.

 

În cadrul manevrelor comune, marinarii au executat trageri de artilerie asupra unor ținte grupate de la suprafața apei. Detașamentul de nave al adversarului convențional a fost distrus cu succes.

 

În același timp, marinarii din cadrul unităților de luptă rachete și artilerie au desfășurat algoritmi de acțiune pentru distrugerea țintelor aeriene, cu întrebuințarea complexelor de rachete antiaeriene Shtil-1. Lansările de rachete au fost efectuate în format electronic.

 

Echipajele fregatelor Amiral Essen și Amiral Grigorovici au confirmat un nivel ridicat al științei navale în timpul exercițiilor executate potrivit destinației.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Fregatele Amiral Essen și Amiral Grigorovici aparțin Diviziei 30 Nave de Suprafață – Sevastopol din cadrul FRMN.

Cea de-a treia navă de acest tip din compunerea FRMN, fregata Amiral Makarov, îndeplinește misiuni în cadrul Grupării navale operative a Forțelor Navale ale Federației Ruse din Marea Mediterană.

Deși în această lună fregata din Marea Mediterană ar trebui înlocuită cu una din cele două fregate aflate în Marea Neagră, este posibil ca rotirea să se producă în cursul lunii octombrie, ținând cont de faptul că, în a doua parte a lunii septembrie, este planificat exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020.

 

Fregatele Amiral Essen și Amiral Grigorovici ale FRMN au executat trageri de artilerie în Marea Neagră

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE