Surse: mil.ru

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 21.05.2020, echipajele fregatelor Amiral Essen și Amiral Makarov aparținând Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au executat trageri de artilerie de pregătire și de control asupra unor ținte de coastă, în raionul poligonului Opuk din Crimeea.

 

În cadrul primei etape a tragerilor, echipajele unităților de luptă de artilerie de pe cele două nave au îndeplinit procedurile de acțiune pentru desfășurarea activităților de instrucție și luptă.

 

Pe timpul celei de-a doua etape a activităților, artileriștii au executat trageri de pregătire cu instalațiile de artilerie A-190 asupra unor ținte de coastă.

 

În cadrul tragerilor de artilerie de control, personalul a distrus ținte de coastă aflate în raza vizuală, cât și ținte “invizibile”.

 

Tragerile asupra țintelor de coastă au fost efectuate în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al forțelor flotei în anul de instrucție 2020.

 

Anterior, echipajele fregatelor au desfășurat activități de pregătire de urgență pentru luptă și marș, cu ieșirea ulterioară din punctul de dislocare în raionul indicat din acvatoriul Mării Negre.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Fregatele Amiral Essen și Amiral Makarov fac parte din compunerea Diviziei 30 Nave de Suprafață – Sevastopol a FRMN.

Cele două nave au ieșit pe mare pe 18.05.2020, desfășurând un complex de exerciții navale, în poligoane maritime de pregătire pentru luptă

Echipajele fregatelor au îndeplinit misiuni de pregătire individuale și comune, care au inclus, între altele, elemente de navigație și manevrare a navelor, în diverse moduri.

21 mai 2020
Fregatele Amiral Essen și Amiral Makarov ale FRMN au executat trageri de artilerie în Marea Neagră

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE