Surse: mil.ru

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 18.05.2020, fregatele Amiral Essen și Amiral Makarov aparținând Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au ieșit în poligoane maritime, pentru desfășurarea unui complex de exerciții navale.

 

În etapa inițială, echipajele au desfășurat activități de pregătire de urgență a navelor pentru luptă și marș, după care au ieșit din punctul de dislocare permanentă în raioanele indicate.

 

Ulterior, după ieșirea din Sevastopol, echipajele navelor au desfășurat un complex de exerciții navale, executând elemente comune de navigație și manevrare, în diverse moduri.

 

În poligoanele de pregătire pentru luptă, echipajele navelor au început să îndeplinească misiuni individuale și comune, conform normelor de instrucție pentru navele din compunerea Forțelor Navale ale Federației Ruse.

 

Ieșirea navelor de luptă în poligoanele maritime se desfășoară în conformaitate cu Planul de pregătire pentru luptă a forțelor FRMN în anul de instrucție 2020.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Fregatele Amiral Essen și Amiral Makarov aparțin Diviziei 30 Nave de Suprafață – Sevastopol a FRMN.

Cea de-a treia navă Proiect 11356 din compunerea FRMN, Amiral Grigorovici, îndeplinește misiuni în Marea Mediterană, în cadrul Grupării navale operative a Forțelor Navale ale Federației Ruse. În această perioadă, fregata asigură și conducerea grupării.

Ieșirea pe mare a celor două fregate demonstrează faptul că acestea sunt operaționale, fără să fie afectate de pandemia de coronavirus.

Data de 18 mai reprezintă prima zi, după o perioadă de câteva săptămâni, în care se pare că activitățile de instrucție pentru luptă ale forțelor din sudul Federației Ruse încep să revină la normal. Până acum, din cauza crizei sanitare, acestea s-au situat la un nivel extrem de scăzut.

18 mai 2020
Fregatele Amiral Essen și Amiral Makarov ale FRMN au ieșit pe mare pentru desfășurarea de exerciții

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE