Frigider pentru furgonete

mejor-nevera-para-furgoneta

Când merg cu cortul , unul dintre lucrurile care mă preocupă cel mai mult este unde să îmi depozitez mâncarea, așa că am decis să găsesc cea mai bună ladă frigorifică pentru furgonete de pe piața , una în care să pot transporta totul confortabil și să îmi păstrez mâncarea proaspătă, lucru care nu a fost posibil în trecut.

Ultimul lucru pe care vi-l doriți atunci când călătoriți este să cheltuiți prea mult, așa că risipirea alimentelor nu este o opțiune și, pentru ca acest lucru să nu se întâmple, este esențial să obțineți un frigider de bună calitate pentru a vă păstra alimentele și, de asemenea, să fie portabil, astfel încât să poată fi în interiorul rulotei fără probleme.

Dacă, la fel ca mine, sunteți în căutarea celui mai bun frigider pentru furgoneta dumneavoastră, am vești bune, am dat peste câteva modele care m-au dat pe spate, deoarece au tot ce vă trebuie și sunt accesibile.

Cele mai bune răcitoare pentru furgonete

Care este cea mai bună răcitoare pentru furgonete?

Între căutări și căutări, am descoperit că există diferite modele de frigidere pentru rulote, le puteți găsi pe cele convenționale, care sunt cele cu compresor sau și frigiderele trivalente care au un sistem diferit, deoarece funcționează prin reacții chimice.

Există, de asemenea, electric, termoelectric și pe gaz, dar alegerea modelului potrivit pentru van va depinde de nevoile dumneavoastră și, desigur, de bugetul dumneavoastră.

Pentru cineva care este la început în lumea rulotelor , găsirea modelului de frigider potrivit poate fi puțin confuză, așa că, cu această comparație , vă voi da o mână de ajutor pentru a vă ușura căutarea.

Iată care sunt cele mai bune frigidere pentru furgonete:

1. Mini-cooler electric de 24 L cu compresor pentru rulote BLUEFIN' /]

Cu afișaj digital, compact și portabil

41NyS-ZNMTL

Vezi pretul Emag

Gândindu-se la natura și la iubitorii de excursii pe șosea pentru a se bucura de camping bun, dar cu confortul de acasă, cei de la Bluefin ne oferă un mini-frigider ideal pentru rulota dumneavoastră, care este capabil să mențină temperatura băuturilor precum sucuri, vinuri, apă și jocuri, precum și a alimentelor pe care le luați în fiecare aventură și care trebuie păstrate între 18°C și 10°C.

Unul dintre lucrurile bune la acest dispozitiv de răcire este că are un afișaj ușor de citit, ceea ce îl face ușor de configurat și de verificat în timp ce vă aflați la volan. Este, de asemenea, compact, portabil, ușor de instalat și întreținut.

În ceea ce privește sarcina de alimentare necesară, acesta suportă o tensiune de 12, 24, 100 și 240 V și poate fi conectat la bricheta de țigări.

2. Răcitor auto electric 12/230 de 30 L pentru rulote Gio Style

Cu funcție ecologică

31DPxZywfoL

Vezi pretul Emag

Continuând pe lista produselor recomandate pe care le pot sugera pentru excursii în familie și activități de camping în mașină, există linia Shiver de la casa Shiver, este linia Shiver de la Gio Style, care ne prezintă un minifrigider de 30 de litri, care vă oferă suficient spațiu pentru a depozita pe verticală până la 46 de cutii de conserve sau sticle de 2 litri.

În ceea ce privește acest aparat, îmi place, de asemenea, faptul că funcționează perfect pe o tensiune de 12V-230V și este încadrat în clasa energetică A+++, ceea ce îl face un aparat excelent atât pentru călătoriile de acasă, cât și pentru cele din mașină, datorită sistemului de alimentare.

O altă particularitate a acestuia este că a fost fabricat din polipropilenă, care este adecvată pentru contactul cu alimentele, și include un buton cu lumină LED pe capac, astfel încât să puteți regla confortabil performanța de răcire în modurile Plus, Cool și Ecologic.

3. EZETIL 770620 MIRABELLE 12V răcitor termoelectric

Elegant și portabil

41qZXtV1WCL

Vezi pretul Emag

Următoarea sugestie pe care o pot face în legătură cu sistemele de răcire portabile pentru mașina dumneavoastră, este de la marca Ezetil și modelul Mirabelle 770620, deoarece nu este doar o piesă elegantă, ci și complet funcțională, portabilă și spațioasă, deoarece în interior puteți depozita 1 sticlă de 1,5 L și până la 24 de cutii de băuturi de 0,33 L fiecare.

Tehnologia sa este de ultimă generație în ceea ce privește răcirea, deoarece dispune de sistemul Peltier și de un miez complet de spumă EPS, caracteristici care vă vor permite să obțineți o temperatură uniformă în tot compartimentul și în toate direcțiile în mod uniform.

Prin urmare, dacă vă place să mergeți la plajă sau să mergeți cu cortul în păduri și peisaje frumoase, aceasta ar putea fi alternativa potrivită pentru a vă bucura de mâncare și băuturi mereu reci.

4. E-Box AB26 Ac Dc EU (24) AmazonBasics

Pentru răcire și încălzire

31653ig90aS

Vezi pretul Emag

Acesta este un frigider portabil și, de asemenea, termoelectric, ceea ce înseamnă că funcționează conectat la bricheta mașinii, ceea ce este destul de convenabil.

Ideal pentru cei care caută un frigider mic , dar funcțional , care păstrează alimentele la rece până la 18°C sub temperatura camerei și dacă aveți nevoie de căldură, o puteți obține și pe aceasta, deoarece are opțiunea de încălzire.

Are un design convenabil, spațiu de depozitare suficient și este ecologic, deoarece are un mod de economisire a energiei.

5. Răcitor Mobicool Q40 AC/DC

Răcește până la 20°C sub temperatura camerei

41VntfAIC5L

Vezi pretul Emag

Cu acest răcitor de la marca Mobicool puteți păstra toate alimentele și băuturile în condiții excelente în timpul unei excursii cu cortul, deoarece este perfect pentru răcire și păstrează foarte bine temperatura.

Este un frigider cu o capacitate de aproximativ 39 de litri, cu o carcasă din aluminiu care îl face foarte rezistent, este, de asemenea, portabil și termoelectric.

O altă atracție principală este că nu emite prea mult sunet în timpul funcționării, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru cumpărare.

6. Frigider 9105330190 Dometic Waeco

Are o priză USB pentru încărcarea dispozitivelor

31kM00XsjYL

Vezi pretul Emag

Acesta este unul dintre cele mai complete modele și la un preț foarte bun, ceea ce vă va garanta o investiție bună de bani, deoarece este de o calitate foarte bună.

Acesta este un frigider termoelectric cu o capacitate de 34 de litri, care poate fi utilizat atât ca frigider , cât și pentru încălzire. Cu acest frigider vă puteți răci sau încălzi alimentele și băuturile preferate și are, de asemenea, o trapă în partea de sus pentru a facilita scoaterea unei sticle din interior.

7. Frigider Klarstein HEA6-GeheimversteckS

Mic

41c65vla7xL

Vezi pretul Emag

Acesta este cel mai mic și cel mai accesibil model din această comparație . Este un mini-frigider cu o capacitate de 17 litri, ceea ce îl face ideal pentru spații mici, cum ar fi bucătăria mică a unei rulote.

Printre atributele sale se numără faptul că are un regulator de temperatură pentru a-l regla la temperatura dorită între 4,5 și 15°C, este extrem de silențios, are iluminare interioară și nu consumă multă energie.

Acesta este răcitorul perfect pentru depozitarea gustărilor și băuturilor, cei mai buni companioni pentru o zi de camping.

Cele patru tipuri de răcitoare pentru furgonete

mejor-nevera-para-furgoneta

În primul rând, există răcitoarele pasive, care folosesc pur și simplu gheață pentru a menține interiorul la temperaturi scăzute, apoi răcitoarele termoelectrice , mai răspândite, care sunt cele care se conectează la bricheta mașinii, adică acolo unde se aprind țigările și care funcționează la 12 volți.

Există, de asemenea, răcitoare cu compresor , care oferă o eficiență ridicată, în ciuda consumului redus de energie, iar unele modele au chiar și un frigider. În cele din urmă, există modelele de frigidere trivalente sau cu absorbție, care se deosebesc de celelalte deoarece funcționează cu o combinație de electricitate și gaz .

Frigidere cu pungă sau frigidere pasive

Acest tip de frigidere se caracterizează prin utilizarea de pachete de gheață, gel sau sticle de apă înghețată pentru a conserva alimentele din interior și a menține băuturile la o temperatură bună.

Sunt utilizate pe scară largă în camping, deoarece pot menține temperatura timp de mai multe zile fără să se topească. În plus, acestea sunt, de obicei, cele mai puțin costisitoare modele de răcitoare , astfel încât acestea vor fi cea mai bună alegere dacă aveți un buget limitat.

Răcitoare termoelectrice

Pe de altă parte, aceste răcitoare sunt cele mai comune și cele mai căutate, din diferite motive, printre care se remarcă greutatea lor redusă, capacitatea de a răci cu multe grade sub temperatura camerei .

Sunt aliații perfecți dacă aveți un fel de sursă de energie constantă, cum ar fi energia solară, de exemplu, deoarece tind să descarce destul de repede bateria caravanei .

Răcitoare cu compresor

Răcitoarele cu compresor funcționează în același mod ca și răcitoarele pe care le avem acasă, acestea sunt mecanice și au o calitate excelentă a răcirii. Nivelul de consum de energie depinde de temperatura exterioară, deoarece cu cât temperatura este mai ridicată, cu atât mai multă energie va fi necesară pentru a funcționa, dar acest lucru nu intervine asupra temperaturii interne a acestora.

Acest tip de frigidere au cele mai bune performanțe dintre toate modelele, deși tind să fie mai scumpe.

Frigider trivalent sau cu absorbție

Acest tip de frigidere utilizează mecanisme diferite pentru a funcționa, adică folosesc electricitate și gaz care este de obicei gaz propan, pot răci până la 30°C sub temperatura ambiantă și sunt extrem de silențioase, ceea ce le face ideale pentru camping .

Ce tip de răcitor de furgonetă să alegeți?

Există diferiți factori de care trebuie să țineți cont înainte de a cumpăra un răcitor de furgonetă, principalul fiind spațiul pe care îl aveți la dispoziție în rulotă, cât de mult sunteți dispus să cheltuiți și care dintre toate modelele se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Frigiderele termoelectrice sunt perfecte pentru spații mici, fiind, de asemenea, accesibile și vor fi opțiunea câștigătoare dacă aveți energie constantă în van, cum ar fi energia solară sau eoliană.

Pe de altă parte, răcitoarele trivalente au o capacitate mare de răcire, sunt silențioase și, dacă sunt îngrijite corespunzător, pot dura foarte mult timp, dezavantajul lor este că, în climatele foarte calde, pot avea dificultăți de răcire, deoarece nu au un flux de aer suficient în sistem.

Răcitoarele cu compresor prezintă mari avantaje, deoarece capacitatea lor de răcire nu este afectată de nicio circumstanță sau schimbare de temperatură, sunt disponibile în mai multe dimensiuni și modele, iar compresorul lor nu utilizează energie constantă.

Noțiuni de bază despre răcitoarele pentru dube

Dacă nu aveți nicio idee despre ce sunt răcitoarele pentru dube și sunteți un începător în lumea răcitoarelor pentru dube, trebuie să cunoașteți elementele de bază și fundamentale.

Aceste răcitoare funcționează puțin diferit față de cele pe care le aveți acasă, în principal pentru că nu consumă la fel de multă energie, sunt portabile, ocupă puțin spațiu, așa că sunt cea mai bună alegere pentru călătorii și camping. Acestea sunt clasificate în diferite modele, după cum s-a menționat deja în articol.

Întreținerea răcitoarelor pentru furgonete

Aceste tipuri de răcitoare, având un compresor mic sau existând modele care nici măcar nu au unul, necesită o întreținere constantă pentru a se asigura că acestea continuă să funcționeze corect.

Răcitoarele pentru furgonete au mai multe opțiuni de energie

Acesta este cazul răcitoarelor care funcționează cu diferite tipuri de surse de energie, cum ar fi răcitoarele trivalente , care, pe lângă utilizarea energiei electrice, care poate fi de 110 wați sau 120 wați, folosesc și gazul pentru a funcționa.