Surse: tass.ru, remnmilitaryblog.com

  Centrul Național pentru Conducerea Apărării Federației Ruse a anunțat, pe 03.07.2019, că nave de luptă ale Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) monitorizează acțiunile unui distrugător britanic și unei fregate canadiene, care au intrat în acvatoriul Mării Negre pe 02 iulie.

 

“Forțe și mijloace ale FRMN au trecut la monitorizarea acțiunilor distrugătorului Duncan din Marea Britanie și a fregatei Toronto din Canada, care se află în Marea Neagră începând din 02.07.2019”, se arată în comunicatul de presă al centrului.

 

“Supravegherea navelor NATO este realizată de nava mică antisubmarin Kasimov și fregata Pytlivy”, au precizat reprezentanții Centrul Național pentru Conducerea Apărării Federației Ruse.

 

Reprezentanții ruși au informat că, în raioanele indicate, a fost organizat serviciul de luptă al avioanelor Aviației navale și a complexelor de rachete de coastă Bal și Bastion. De asemenea, este asigurat suportul radioelectronic.

 

În prezent, navele NATO participă în Marea Neagră la exercițiul Sea Breeze-2019. Manevrele au început pe 01 iulie, în partea de nord-vest a Mării Negre, și vor dura până pe 12.07.2019.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: FRMN se află în alertă încă din data de 29.06.2019, când au intrat în Marea Neagră navele americane Yuma și Carney.

Fregata Pytlivy a început monitorizarea distrugătorului american Carney, dotat cu rachete de croazieră Tomahawk, imediat după trecerea acestuia prin strâmtorile de la Marea Neagră.

03 iulie 2019
FRMN monitorizează două nave ale NATO, care au intrat în Marea Neagră

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE