Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

 Pe 20.03.2019, în cadrul Bazei Navale – Novorossiysk a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), a fost executat un exercițiu de apărare antiaeriană.

 

Activitatea a fost desfășurată pe nava de patrulare Vasili Bykov și pe nava mică antisubmarin Eisk.

 

Echipajele de apărare antiaeriană au îndeplinit misiuni de organizare a apărării navelor în timpul staționării în bază și de exersare a procedurilor de pregătire a instalațiilor de artilerie și de rachete antiaeriene pentru respingerea atacului mijloacelor aeriene ale adversarului.

 

Următoareea etapă de pregătire a echipajelor navelor din cadrul Bazei Navale – Novorossiysk va consta în ieșirea pe mare și executarea tragerilor de luptă asupra unor ținte navale și aeriene.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Cele două nave de luptă aparțin Brigăzii 184 Nave Pază Raion Martitim – Novorossiysk din cadrul Bazei Navale – Novorossiysk a FRMN.

Antrenamentele de apărare antiaeriană în timpul staționării navelor în locurile de dislocare permanentă au drept scop menținerea deprinderilor militarilor pentru respingerea unor eventuale atacuri aeriene ale adversarului convențional.

20 martie 2019
F.Rusă: Exercițiu de apărare antiaeriană executat în cadrul Bazei Navale Novorosssiysk a FRMN

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE