Surse: rmil.ru, militarynews.ru, tass.ru, remnmilitaryblog.com

 Pe 19.04.2019, în marile unități și unități militare ale Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), dislocate pe teritoriile Peninsulei Crimeea și Ținutului Krasnodar, sub conducerea comandantului flotei, viceamiral Aleksandr Moiseev, se desfășoară o verificare de control asupra perioadei de instrucție de iarnă.

 

În cadrul verificării, subunitățile brigăzii de apărare de coastă din cadrul corpului de armată al FRMN au primit semnalul de trecere la un nivel superior de pregătire pentru luptă.

 

Marea unitate a fost alertată, militarii au pregătit tehnica de luptă și au desfășurat marș în raionul indicat de concentrare, unde a fost efectuată organizarea cooperării între grupe și posturile punctelor de conducere ale brigăzii, fiind executate activități comune ale subunităților și statelor majore potrivit destinației, de planificare și ducere a acțiunilor de luptă.

 

În timpul verificării, ofițerii din Statul major al FRMN vor efectua analiza rezultatelor activităților personalului la toate disciplinele de pregătire pentru luptă, de la cunoașterea atribuțiilor funcționale și întocmirea documentelor de conducere și până la starea bazei tehnico-materiale, a armamentului și tehnicii de luptă și capacitatea marii unități de a îndeplini misiuni potrivit destinației.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile aparțin Brigăzii 126 Apărare de Coastă – Perevalnoe din cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol al Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMN.

În perioada următoare, în Peninsula Crimeea este planificată executarea unui exercițiu tactic cu dublă partidă la nivel brigadă. În cadrul acestuia, Brigada 126 Apărare de Coastă – Perevalnoe și Brigada 810 Infanterie Marină – Sevastopol vor desfășura activități una împotriva celeilalte. Brigada de Infanterie Marină se va afla în ofensivă, încercând să cucerească porțiuni de litoral, inclusiv prin debarcarea desantului maritim, iar Brigada de Apărare de Coastă va desfășura activități defensive, opunându-se acesteia.

19 aprilie 2019
 F.Rusă: Alertarea brigăzii de apărare de coastă din cadrul Flotei ruse din Marea Neagră

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE