Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud a Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 18.07.2019, militarii marii unități de rachete din Ținutul Krasnodar, dotată cu complexe de rachete operativ-tactice Iskander-M, au început să îndeplinească misiuni în cadrul unei verificări planificate asupra nivelului de pregătire pentru luptă.

 

Verificarea marii unități se desfășoară sub conducerea comandantului Trupelor Regiunii Militare Sud, general colonel Aleksandr Dvornikov.

 

Subunitățile de rachete au ridicat armamentele și echipamentele personale și au exersat ordinea de scoatere a complexelor operativ-tactice în raionul de formare a coloanelor de tehnică militară.

 

La activitatea de pregătire operativă participă întregul personal al marii unități și sunt implicate aproximativ 100 de unități de tehnică militară.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Verificarea nivelului de pregătire pentru luptă se desfășoară în cadrul Brigăzii 1 Rachete – Molkino a Armatei 49 arme întrunite – Stavropol.

Fiecare armată de arme întrunite din Regiunea Militară Sud dispune de o brigadă de rachete dotată cu complexe operativ-tactice Iskander-M. Astfel, pe lângă Brigada 1 Rachete, în sudul Federației Ruse mai sunt dislocate Brigada 12 Rachete – Mozdok a Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz și Brigada 464 Rachete – Znamensk a Armatei 8 arme întrunite – Novocerkassk.

Brigada 464 Rachete – Znamensk a fost formată la începutul acestui an și, probabil, va fi operaționalizată integral până la 01.12.2019.

18 iulie 2019
 F.Rusă: Alertarea brigăzii de rachete Iskander-M din Ținutul Krasnodar din Federația Rusă

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE