Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

 

     Subunități aparținând marii unități de infanterie moto din Ținutul Stavropol au fost alertate, pe 06.08.2019, pentru executarea unui exercițiu tactic în poligonul Nikolo-Aleksandrovsky.

 

     În timpul exercițiului, efectivele din compunerea unei companii de infanterie moto, întărită cu o baterie de tunuri, un pluton de artilerie antiaeriană și un detașament de lunetiști, va îndeplini misiuni de ducere a luptei în apărare și în ofensivă, de căutare și distrugere a grupurilor de cercetare-diversiune, precum și de ieșire din luptă și deplasare în raioanele indicate pentru regruparea forțelor și mijloacelor.

 

     O atenție specială va fi acordată pe timpul exercițiului cooperării dintre subunitățile de infanterie moto și elicoptere ale Aviației Forțelor Terestre, pentru distrugerea din aer a obiectivelor adversarului convențional.

 

     În total, la exercițiu participă aproximativ 800 de militari și 200 de unități de teehnică militară, între care tancuri T-72B3, transportoare blindate BTR-82A și tunuri autopropulsate 2S19 Msta-S.

 

     Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul se desfășoară în cadrul Brigăzii 205 Infanterie Moto – Budennovsk a Armatei 49 arme întrunite – Stavropol.

     Ținând cont de numărul mare de participanți pentru un exercițiu tactic la nivel companie, se poate aprecia că acesta se desfășoară în formatul cu dublă partidă.

     Deși coincide ca perioadă de desfășurare, probabil că exercițiul tactic la nivel companie nu are legătură cu exercițiul de conducere a aviației și apărării antiaeriene a Regiunii Militare Sud, care urmează să înceapă tot pe 06.08.2019. Acesta va implica toate cele trei componente ale Trupelor regiunii, respectiv terestră (Armatele 8, 49 și 58 arme întrunite), aeriană (Armata 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană) și navală (Flota rusă din Marea Neagră și Flotila din Marea Caspică).

    Probabil, componenta terestră a exercițiului va fi reprezentată de subunități de apărare antiaeriană din cele trei armate de arme întrunite.

06 august 2019
 F.Rusă: Alertarea unei brigăzi de infanterie moto din Regiunea Militară Sud

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE