Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

 Pe 19.03.2019, subunități ale marii unități de conducere din Regiunea Rostov au fost alertate, în vederea verificării nivelului de pregătire pentru luptă.

 

Specialiștii Trupelor de Transmisiuni au desfășurat activități de ridicare a nivelului de pregătire pentru luptă și de scoatere a tehnicii militare în raionul de formare a coloanelor de marș.

 

Ulterior, transmisioniștii au efectuat un marș de aproximativ 100 de kilometri pe tehnica din dotare.

 

În raionul indicat, echipajele au îndeplinit misiuni de desfășurare a noilor mijloace de comunicații Redut-2US, a mașinilor de comandament și stat major R-166 Artek, a stației digitale radioreleu R-419L1 și a modulelor de antene.

 

În timpul părții practice a verificării, transmisioniștii vor asigura organizarea comunicațiilor, cu întrebuințarea canalelor deschise, închise și prin satelit între punctele de conducere și abonați, în condițiile folosirii active de către adversar a mijloacelor de război electronic.

 

La verificare participă aproximativ 1.000 de militari și peste 150 de unități de tehnică militară, inclusiv mașina de conducere P-230T pe baza automobilului Tigr, mașini de comandament și stat major R-149MA1 pe baza transportorului blindat BTR-80, complexe mobile de comunicații securizate în regim de videoconferință, aparate moderne de comunicații prin satelit sau echipamente de comunicații troposferice.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: În Regiunea Rostov sunt dislocate două brigăzi de transmisiuni, care îndeplinesc misiuni la nivelul Regiunii Militare. Este vorba despre Brigada 175 Conducere – Aksay și Brigada 176 Transmisiuni – Novocerkassk.

Probabil, subunitățile participante la verificarea nivelului de pregătire pentru luptă aparțin Brigăzii 175 Conducere – Aksay.

20 martie 2019
 F.Rusă: Alertarea unei brigăzi de transmisiuni din RM Sud

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE