Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

Pe 25.02.2019, subunități ale Diviziei 150 Infanterie Moto dislocate în Regiunea Rostov au fost alertate pentru participarea la un exercițiu tactic cu trageri de luptă la nivel batalion, care va fi executat, în formatul cu dublă partidă, în pologonul Kadamovskiy.

 

La exercițiu participă aproximativ 1.500 de militari, cu toate că la activitățile de alertare a fost implicat întregul personal al marii uități.

 

La ordinul comandantului Trupelor Regiunii Militare Sud, general colonel Aleksandr Dvornikov, toate exercițiile tactice din marile unități și unități militare la nivel companie, batalion și altele, cu excepția exercițiilor de amploare, se desfășoară după algoritmul verificărilor privind nivelul de pregătire pentru luptă.

 

Controlul asupra desfășurării exercițiului este asigurat cu ajutorul mijloacelor de comunicații ale Regiunii Militare Sud. Exercițiul cu dublă partidă este evaluat în teren de către reprezentanți ai Statului major al regiunii.

 

În etapa finală a exercițiului, subunitățile vor efectua trageri de luptă cu toate categoriile de armamente individuale, cu aruncătoare de grenade și cu armamentul din dotarea mașinilor de luptă, asupra unor ținte care imită tehnica șenilată, tehnica pe roți și forța vie a adversarului. Sprijinul aerian va fi asigurat de elicoptere Mi-28NMi-35 și Mi-8AMTȘ din dotarea Aviației Forțelor Terestre.

 

Exercițiul cu regimentul de infanterie moto al Diviziei 150 Infanterie Moto a Armatei 8 arme întrunite din cadrul Regiunii Militare Sud se desfășoară în perioada 25 februarie – 01 martie.

25 februarie 2019
 F.Rusă: Alertarea unui regiment de infanterie moto din sudul Federației Ruse

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE