Surse: tass.ru, remnmilitaryblog.com

 

     Echipaje ale complexelor de rachete antiaeriene aparținând Bazei Militare ruse din Abhazia vor desfășura exerciții de respingere a atacurilor aeriene ale adversarului convențional, în poligoanele Kapustin Yar și Ashuluk din Regiunea Astrahan.

 

    Militarii vor executa trageri de luptă cu complexe de tipurile S-300, Osa-AKM și Strela-10 asupra unor rachete țintă, care imită aviația tactică și rachetele adversarului.

 

    În etapa inițială a exercițiului, subunitățile au executat cercetarea aeriană, stabilirea coordonatelor țintelor și distrugerea acestora, în condiții de bruiaj radioelectronic.

 

    Comentariu remnmilitaryblog.com: Tragerile cu mijloacele de apărare antiaeriană ale Bazei Militare 7 – Gudauta (Abhazia) aparținând Armatei 49 arme întrunite – Stavropol au loc în cadrul exercițiului de conducere a aviației și apărării antiaeriene a Regiunii Militare Sud, care se desfășoară în perioada 06-16.08.2019.

 

    Probabil, dislocarea acestora în poligoanele Kapustin Yar și Ashuluk din Regiunea Astrahan a fost efectuată în perioada 01-05 august, în care au fost desfășurate activități pregătitoare în vederea executării exercițiului.

 

07 august 2019
 F.Rusă: Apărarea antiaeriană a Bazei din Abhazia va executa trageri de luptă în Regiunea Astrahan

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE