Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

 Pe 21.03.2019, pe aerodromul regimentului de aviație de asalt din Ținutul Krasnodar, a început etapa a doua a concursului profesional Aviadarts-2019.

 

La activități participă piloți din cadrul unor mari unități și unități de aviație din Regiunile Rostov și Volgograd și din Ținuturile Krasnodar și Stavropol, pe avioane de asalt Su-25SM, avioane de vânătoare Su-30SM, avioane de vânătoare și bombardament Su-34, elicoptere de asalt Ka-52 și Mi-35M, precum și pe elicoptere de transport și luptă Mi-8AMTȘ.

 

În timpul competiției, echipajele trebuie să parcurgă un traiect prestabilit, cu o lungime de aproximativ 150 de kilometri, la momentul indicat, trebuie să ajungă în trei puncte de cotitură, precum și să depășească sistemul de apărare antiaeriană.

 

Conform misiunilor de zbor, piloții militari trebuie să desfășoare lansări de rachete nedirijate, să lanseze bombe și să execute trageri cu pușca de aviație calibru 30 de milimetri asupra unor ținte terestre, care imită tehnica militară și forța vie a adversarului convențional.

 

În total, la concursul, care se desfășoară timp de o săptămână, participă peste 40 dintre cele mai bune echipaje de aviație ale Regiunii Militare Sud.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Activitățile se desfășoară pe aerodromul Primorsko-Akhtarsk al Regimentului 960 Aviație de Asalt al Diviziei 4 Aviație Mixtă – Marinovka din cadrul Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

Avioanele Su-25SM aparțin Regimentului 960 Aviație de Asalt – Primorsko-Akhtarsk și, posibil, Regimentului 368 Aviație de Asalt – Budennovsk, cele de tip Su-34 provin de la Regimentul 559 Aviație de Bombardament – Morozovsk, iar cele de tip Su-30SM de la Regimentul 31 Aviație de Vânătoare – Millerovo.

Elicopterele Ka-52, Mi-35M și Mi-8AMTȘ provin din toate structurile de Aviație a Forțelor Terestre din Regiunea Militară Sud, respectiv Brigada 16 Elicoptere – Zernograd, Regimentul 55 Elicoptere – Korennovsk și Regimentul 47 Elicoptere – Budennovsk.

Deși activitățile se desfășoară sub forma unui concurs aplicativ militar, acestea reprezintă o modalitate eficientă de pregătire a piloților.

21 martie 2019
 F.Rusă: Aviația Operativ-Tactică desfășoară activități în cadrul concursului “Aviadarts-2019”

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE