Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

  Pe 15.03.2019, un avion de vânătoare Su-30SM și un bombardier de front Su-24 aparținând Aviației navale a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au executat un exercițiu comun cu fregata Amiral Makarov, într-un poligon naval.

 

Potrivit scenariului exercițiului, avioanele au executat un atac cu rachete și bombe asupra navei, iar echipajul fregatei a respins atacul și a distrus adversarul convențional în aer.

 

Echipajul fregatei Amiral Makarov a descoperit țintele și le-a blocat prin executarea de bruiaj activ și pasiv, cu întrebuințarea mijloacelor de război electronic. La rândul lor, echipajele de la posturile de apărare antiaeriană ale navei au descoperit și respins rachete lansate de adversarul aerian.

 

Conducerea exercițiului s-a aflat în Centrul teritorial de conducere al Statului major al FRMN, iar la bordul fregatei și-a desfășurat activitatea un grup de control.

 

La întoarcerea navei în Baza Navală, va fi efectuată o analiză a modului de acțiune al forțelor în timpul exercițiului, iar rezultatele acesteia vor fi folosite la planificarea următoarelor activități de pregătire pentru luptă.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: În ultima perioadă, conducerea FRMN asigură o pregătire diversificată pentru echipajele avioanelor din dotarea Aviației navale. Astfel, acestea sunt puse să lupte între ele, împotriva navelor sau împotriva complexelor de rachete de coastă.

Cele două avioane Su-30SM și Su-24 aparțin Regimentului 43 Aviație de Asalt -Saki al Aviației navale a FRMN.

Fregata Amiral Makarov face parte din Divizia 30 Nave de Suprafață – Sevastopol din cadrul Bazei Navale Crimeea.

15 martie 2019
 F.Rusă: Avioane de luptă ale FRMN au desfășurat exerciții cu fregata Amiral Makarov

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE