Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

 Pe 25.03.2019, în poligonul Ashuluk din Regiunea Astrakhan, echipaje ale avioanelor MiG-29SMT aparținând centrului de aviație au executat unul dintre cele mai complexe elemente al pregătirii de zbor – atacul grupat asupra unor obiective ale adversarului.

 

În timpul antrenamentului, piloții Forțelor Aerocosmice au executat decolări în celule (două avioane) și zboruri în compunerea patrulelor (trei-patru avioane).

 

În cadrul activităților practice desfășurate în poligon, echipajele au exersat întrebuințarea în luptă a mijloacelor de distrugere de aviație, efectuând diferite tipuri de manevre. Asupra unor ținte terestre, care simulau tehnica adversarului, au fost executate atacuri individuale, în celulă sau în patrulă, cu întrebuințarea puștilor de aviație și a rachetelor nedirijate S-13.

 

Pe timpul fazei finale a misiunilor de zbor, piloții Forțelor Aerocosmice au executat elemente de manevrare în apropiere, în timpul luptei aeriene, celulă lângă celulă, desfășurând acțiuni în ofensivă și în apărare.

 

Zborurile au fost executate cu participarea a peste 10 echipaje ale avioanelor MiG-29SMT.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Avioanele participante la antrenament aparțin Centrului de stat 929 pentru teste de zbor V.P. Cikalov al Forțelor Aeriene dislocat pe aerodromul Akhtubinsk din Regiunea Astrakhan.

Deși este dislocat în zona de responsabilitate a Regiunii Militare Sud, centrul se află între unitățile cu subordonare centrală ale Comandamentului Forțelor Aeriene din subordinea Comandamentului Principal al Forțelor Aerocosmice.

În dotarea centrului se află o serie de avioane moderne, inclusiv șase avioane Su-57, patru Su-34, patru Su-30SM și cinci Su-35S.

25 martie 2019
 F.Rusă: Avioane de vânătoare MiG-29SMT au executat lansări de rachete în RM Sud

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE