Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 26.04.2019, echipajele navelor mici antisubmarin Eisk și Kasimov aparținând Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au executat misiuni de căutare și distrugere a unui submarin al adversarului convențional, în zona de coastă a Peninsulei Crimeea.

 

În timpul exercițiului, au fost exersate tactici de urmărire continuă a unui submarin al adversarului convențional și de distrugere ulterioară a acestuia cu torpile și bombe reactive.

 

Manevrele comune de căutare a submarinului au fost executate în cooperare cu un elicopter Ka-27M al Aviației navale a FRMN.

 

Prin bombardamente active ale navelor antisubmarin, cursul submarinului a fost schimbat din zona de coastă, iar în momentul ajungerii acestuia la adâncimea optimă a fost distrus cu ajutorul bombelor de mare adâncime.

 

Activitățile pe pregătire pentru luptă se desfășoară în cadrul unui exercițiu de comandament și stat major de conducere a forțelor flotei, în timpul trecerii acestora în diverse niveluri de pregătire pentru luptă, precum și de organizare a cooperării între marile unități și unități în compunerea Grupării de Forțe Întrunite dislocate în Peninsula Crimeea.

 

Comentariul remnmilitaryblog.com: Corvetele Eisk și Kasimov aparțin Brigăzii 184 Nave Pază Raion Maritim – Novorossiysk din cadrul Bazei Navale – Novorossiysk.

Elicopterul Ka-27M provine de la Regimentul 318 Aviație Mixtă – Kacha din cadrul Aviației navale a FRMN.

Probabil, la exercițiu a participat și un submarin al Brigăzii 7 Submarine – Novorossiysk. În ultima perioadă, s-a aflat pe mare submarinul Rostov pe Don

26 aprilie 2019
 F.Rusă: Corvetele Eisk și Kasimov au executat misiuni de căutare și distrugere a unui submarin

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE