Surse: mil.ru, militarynews.ru, remnmilitaryblog.com

 Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat că, pe 08.07.2019, în cadrul Aviației Militare de Transport, în trei regiuni ale Federației Ruse, au început exerciții tactice de zbor la nivel regiment.

 

“Unitățile militare ale Aviației Militare de Transport din Regiunile Tver, Pskov și Orenburg au fost alertate în cadrul unor exerciții tactice de zbor la nivel regiment. Personalul navigant a trecut la redislocarea tehnicii de aviație pe aerodromuri operative de pe teritoriul Ținutului Krasnodar”, se arată în comunicatul de presă.

 

Exercițiile tactice de zbor au loc sub conducerea comandantului Aviației Militare de Transport, general locotenent Vladimir Benediktov. În prima fază, acestea au inclus redislocarea a peste 40 de avioane de transport Il-76MD, la distanțe de peste 2.000 de kilometri.

 

În timpul manevrelor aeriene, echipajele Aviației Militare de Transport vor îndeplini misiuni de redislocare la distanțe mari și de desantare a unor subunități ale Trupelor de Desant Aerian, în teren necunoscut.

 

În același timp, tot pe 08.07.2019, peste 2.000 de militari aparținând marii unități de desant-asalt din Novorossiysk au plecat din locul de dislocare permanentă către aerodromurile de decolare din Krymsk, Krasnodar și Armavir. După sosirea pe aerodromuri, militarii vor fi ambarcați în avioanele Aviației Militare de Transport.

 

Avioanele Il-76MD vor începe transportul militarilor din cadrul Trupelor de Desant Aerian în raioanele de îndeplinire a misiunilor din Regiunile Kostroma și Ulianovsk. Ulterior, va fi efectuată desantarea personalului în teren necunoscut, unde vor fi îndeplinite misiuni de cucerire a unui obiectiv ale adversarului convențional și distrugere a formațiunilor înarmate ilegale.

 

Anterior s-a anunțat că aproximativ 2.000 de militari din cadrul Trupelor de Desant Aerian vor fi desantați în poligonul Opuk din Crimeea.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Desantarea militarilor Diviziei 7 Desant-Asalt – Novorossiysk în Crimeea va avea loc pe 11.07.2019. Avioanele Il-76MD vor decola de pe aerodromurile Ivanovo și Ulianovsk.

Este interesant de remarcat faptul că militarii nu vor fi desantați direct în poligonul Opuk din Crimeea. Aceștia sunt îmbarcați în apropierea locului de dislocare, sunt deplasați în Regiunile Kostroma și Ulianovsk, de unde vor fi preluați pe 11.07.2019 și desantați în Crimeea. Toate aceste manevre vor dura, probabil, până pe 12.07.2019.

08 iulie 2019
 F.Rusă: Exerciții comune ale Trupelor de Desant Aerian și Aviației Militare de Transport 

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE