Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

  Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 05.07.2019, echipajele unei escadrile de avioane de asalt Su-25SM3 a regimentului de aviație din Ținutul Krasnodar a distrus obiective de infrastructură ale unui aerodrom al adversarului convențional.

 

Piloții au desfășurat activități cu tehnica de aviație în zone montane, în condiții meteo dificile, la diferite altitudini.

În compunerea patrulelor de luptă, echipajele avioanelor Su-25SM3 au evoluat la altitudini extrem de mici, depășind sistemele de apărare antiaeriană, au executat lansări de rachete dirijate, trageri cu puștile de aviație și bombardamente cu bombe cu corecție asupra pozițiilor adversarului, amplasate într-un poligon de aviație din zona Kuban.

 

La îndeplinirea misiunilor de zbor au participat peste 200 de piloți, tehnicieni și specialiști ai serviciilor de asigurare de la sol, fiind folosite peste 10 avioane, inclusiv cele primite în înzestrare în luna octombrie 2018.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Escadrila de avioane Su-25SM3 aparține Regimentului 960 Aviație de Asalt – Primorsko-Akhtarsk a Diviziei 4 Aviație Mixtă – Marinovka din cadrul Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

În Regiunea Militară Sud mai există încă o escadrilă de avioane Su-25SM3 în compunerea Regimentului 368 Aviație de Asalt – Budennovsk al Diviziei 1 Aviație Mixtă – Krymsk.

Activitățile de zbor se desfășoară în contextul intensificării pregătirii pentru luptă în Crimeea și Ținutul Krasnodar, pe fondul executării în nord-vestul Mării Negre a exercițiului Sea Breeze-2019.

06 iulie 2019
 F.Rusă: Exerciții tactice de atac a sol cu avioane Su-25SM3 din RM Sud  

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE