Surse: tass.ru, remnmilitaryblog.com

 Pe 22.03.2019, se desfășoară faza activă a exercițiilor cu dublă partidă la care participă subunități aparținând Bazei Militare ruse din Abhazia. 

 

În timpul exercițiilor, care se desfășoară în poligoane din Abhazia de la începutul lunii martie, au fost întrebuințate aproximativ 400 de unități de tehnică militară și specială, inclusiv tancuri T-72B3 și lansatoare multiple de proiectile reactive Grad. Până la sfârșitul lunii, subunitățile de infanterie moto vor exersa cooperarea intercategorii, în apărare și în ofensivă, în zone montane și de litoral.

 

“Peste 1.500 de militari din cadrul bazei, în timpul fazei active de o săptămână a exercițiilor tactice cu dublă partidă de nivel batalion, în poligoanele Tsabal și Nagvalou au distrus peste 1.000 de ținte”, se arată în comunicatul de presă.

 

Tragerile de luptă au fost executate cu aruncătoare de grenade antitanc RPG-7B, aruncătoare de grenade Plamia, armamentele din dotarea transportoarelor blindate BTR-82AM și tunurile D-30, calibru 122 milimetri.

 

Acțiunile în apărare și ofensivă s-au desfășurat în cooperare cu aviația Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană și cu nave ale Flotei ruse din Marea Neagră.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: În Abhazia este dislocată Baza Militară 7 – Gudauta din cadrul Armatei 49 arme întrunite – Stavropol a Regiunii Militare Sud.

Probabil, în cele două poligoane, au fost executate două exerciții tactice cu trageri de luptă la nivel batalion. Acestea s-au desfășurat în cadrul taberelor de instrucție, cu dutrata de o lună, organizate, în condiții de campanie, de la începutul lunii martie.

22 martie 2019
 F.Rusă: Exerciții tactice la nivel batalion desfășurate în cadrul Bazei Militare ruse din Abhazia

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE