Surse: mil.ru, tass.ru, remnmilitaryblog.com

 Comandantul Trupelor Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse, general colonel Aleksandr Dvornikov, a declarat, pe 26.02.2019, că, timp de o lună, în poligoanele regiunii, vor fi executate o serie de exerciții tactice cu dublă partidă la nivel batalion, la care vor participa aproximativ 20.000 de militari.

 

“În marile unități și unități militare din Regiunea Militară Sud a început perioada exercițiilor tactice cu dublă partidă la nivel batalion. La acestea vor participa aproximativ 20.000 de militari. În total, a fost planificată întrebuințarea a peste 40 de grupuri tactice de nivel batalion”, a precizat generalul.

 

Potrivit declarațiilor sale, comandanții de batalioane vor trebui ca, în condiții de campanie, să folosească modalități moderne de ducere a acțiunilor de luptă, cu întrebuințarea sistemelor de asalt și cercetare și foc, a grupurilor aeromobile, a desantului aerian tactic, să organizeze acțiuni antidiversiune pentru lupta cu dronele de asalt, cu lunetiștii și să asigure lupta contra baterie.

 

La început, în marile unități și unități militare vor fi executate cinci exerciții demonstrative cu dublă partidă, câte unul în fiecare armată de arme întrunite și în structurile de Infanterie Marină ale Flotei din Marea Neagră și Flotilei din Marea Caspică. Ulterior, comandanții de mari unități și unități militare vor executa exerciții cu toate batalioanele implicate.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: În Regiunea Militară Sud se află deja în curs de desfășurare două exerciții tactice cu trageri de luptă la nivel batalion. Acestea sunt executate, în perioada 25.02-01.03.2019, în cadrul Brigăzii 205 Infanterie Moto – Budennovsk a Armatei 49 arme întrunite – Stavropol și Diviziei 150 Infanterie Moto – Novocerkassk a Armatei 8 arme întrunite – Novocerkassk.

Ținând cont de faptul că la exerciții participă aproximativ 40 de grupuri tactice de nivel batalion, iar acestea se desfășoară în formatul cu dublă partidă, este posibil ca, în total, să fie desfășurate 20 de exerciții.

În anul de instrucție 2019, în Regiunea Militară Sud este planificată executarea a aproximativ 300 de exerciții tactice, la diverse nivele.

26 februarie 2019
 F.Rusă: Exerciții tactice la nivel batalion în toate poligoanele din RM Sud

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE