Surse: mil.ru, tass.ru, remnmilitaryblog.com

  Pe 25.03.2019, subunități aparținând marii unități cu destinație specială din Ținutul Krasnodar au executat un exercițiu de căutare și distrugere a grupurilor de cercetare-diversiune ale adversarului convențional.

 

Potrivit scenariului exercițiului, într-o zonă montană împădurită, a fost descoperită o tabără de instrucție, pentru pregătirea grupurilor de cercetare-diversiune ale adversarului. Militarii au executat activități de căutare și cercetare, cu întrebuințarea unui aparat de zbor fără pilot, pentru stabilirea rutelor posibile pentru retragerea acestora și a posibilităților de blocare circulară a adversarului”, a precizat ;eful Serviciului de presă al RM Sud.

 

Potrivit declarațiilor acestuia, grupurile de cercetare Spetsnaz au fost transportate cu un elicopter Mi-8AMTȘ Terminator și desantate în raionul indicat.

 

În cadrul fazei active a exercițiului, forțele principale Spetsnaz, ambarcate în automobile Tigr și Taifun-K, au blocat și distrus grupurile diversioniste.

 

La manevre au participat peste 1.000 de militari din cadrul subunităților Spetsnaz și aproximativ 70 de unități de tehnică militară.

 

25 martie 2019
 F.Rusă: Exercițiu al Trupelor cu Destinație Specială (Spetsnaz) din RM Sud

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE