28 iulie 2019

Sursa: mil.ru

     Comandantul Regiunii Militare Sud, General-colonel Aleksandr Dvornikov, a verificat, pe 25.07.2019, în localitatea Vladikavkaz (Osetia de Nord), stadiul de pregătire al comenzii și statului major ale Armatei 58 Arme Întrunite în vederea executării unui exercițiu de comandament și stat major cu trupe în teren, în dublă partidă.

 

        Conform planului de desfășurare, structurile Armatei 58 și bazei militare ruse din Osetia de Sud vor simula misiuni de luptă în zonele de responsabilitate. În rolul adversarului, vor fi întrebuințate formațiuni ale Armatei 49 Arme Întrunite – Stavropol și unități cu destinație specială ale Regiunii Militare Sud.

 

        La exercițiu, vor participa comenzile și statele majore ale celor două armate de arme întrunite, structuri de transmisiuni care asigură comanda și controlul, precum și unități care acționează în teren. În total sunt implicați peste 5000 de militari și aproximativ 300 de unități de echipament militar și special.

          

         Comentariu BSMAP: Foarte probabil, exercițiul rusesc reprezintă o reacție (o așa-zisă mutare în oglindă) la exercițiul multinațional “Agile Spirit -2019” desfășurat pe teritoriul Georgiei în perioada 27.07 – 09.08.2019, la care participă 3000 de militari din Georgia, SUA, Marea Britanie, Letonia, Lituania, Polonia, Norvegia, Belgia, Bulgaria, Grecia, Muntenegru, România, Turcia și Ucraina.

 

F.Rusă: Exercițiu de comandament și stat major de nivel armată în Regiunea Militară Sud

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE