Sursa: mil.ru,  remnmilitaryblog.com

  Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 22.04.2019, subunități din cadrul Bazei Militare ruse din Abhazia au fost alertate pentru executarea unui exercițiu de comandament și stat major, cu trageri de luptă, cu dublă partidă.

 

Exercițiul este desfășurat în comun cu subunități ale Ministerului Apărării din Republica Abhazia, în cadrul Planului de pregătire pentru luptă al Grupării de Forțe Întrunite.

 

Militarii din cadrul subunităților bazei care participă la exercițiu au executat un mars pe tehnica din dotare din parcul auto și până în raionul indicat.

 

Pentru prima dată, în timpul desfășurării exercițiului, personalul marii unități a fost împărțit în două tabere, care se vor opune una împotriva celeilalte. Timp de o săptămână, subunitățile adversarului și trupele proprii vor duce acțiuni de luptă, în condiții dificile de teren montan împădurit.

 

În etapa de desfășurare a acțiunilor practice, la exercițiu vor participa atât aviația Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană, cât și nave ale Flotei din Marea Neagră.

 

În total, la exercițiu vor participa aproximativ 3.000 de militari și peste 400 de unități de tehnică militară, inclusiv elicoptere Mi-8AMTȘ Terminator și nava mică antisubmarin Povorino.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: În Abhazia este dislocată Baza Militară 7 – Gudauta a Armatei 49 arme întrunite – Stavropol din cadrul Regiunii Militare Sud.

Activitățile de pregătire pentru luptă sunt normale pentru etapa actuală a procesului de instrucție.

22 aprilie 2019
 F.Rusă: Exercițiu de comandament și stat major în Baza Militară rusă din Abhazia 

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE