Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

  Pe 28.03.2019, echipaje ale complexelor de rachete și artilerie antiaeriană Pantsir ale Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), care desfășoară serviciul de apărare antiaeriană în partea de est a Peninsulei Crimeea, au executat un antrenament tactic de specialitate de căutare și distrugere a țintelor aeriene.

 

Subunitățile au efectuat marș în raionul indicat, unde au desfășurat activități de amenajare a pozițiilor în teren, de descoperire, identificare, urmărire și distrugere a țintelor aeriene ale adversarului convențional.

 

În timpul executării marșului în raionul indicat, echipajele au respins atacurile grupurilor de cercetare diversiune ale adversarului convențional.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Deși în mod normal complexele de rachete și artilerie antiaeriană Pantsir-S1 sunt destinate pentru protecția sistemelor de rachete antiaeriene S-400 și sunt dislocate împreună cu acestea, în Crimeea au fost livrate astfel de complexe Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMN. Începând din luna septembrie 2018, o parte dintre acestea participă la asigurarea apărării antiaeriene în raionul Kerci.

29 martie 2019
 F.Rusă: Exercițiu tactic cu complexe de rachete și artilerie antiaeriană Pantsir ale FRMN 

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE