Surse: mil.ru

 

     În cursul săptămânii 29.07 – 02.08.2019, în poligonul Prudboy din Regiunea Volgograd, se va desfășura un exercițiu tactic în dublă partidă, de nivel companie cu întrebuințarea grupurilor aeromobile.

 

    Principalele episoade ale activității vor consta în debarcarea subunităților înaintate, ocuparea unui teren de aterizare, debarcarea forțelor principale, deplasarea către un aliniament specificat, distrugerea inamicului și ocuparea aliniamentului, desfășurarea luptei până la sosirea forțelor principale, încărcarea și descărcarea din elicopter a aruncătoarelor calibru 120 mm.

 

    O atenție deosebită va fi acordată acțiunii pe timp de noapte a plutoanelor de infanterie, în condițiile folosirii de adversar a bruiajului radio și a armelor chimice.

 

      La exercițiu vor participa aproximativ 500 de militari și 100 de unități de tehnică militară, inclusiv elicoptere multirol Mi-8 AMTȘ și de atac Mi-28.

 

     Comentariu BSMAP: Pregătirea companiilor de infanterie ca grupuri tactice aeromobile se execută în baza ordinului comandantului Regiunii Militare Sud, General-colonel Aleksandr Dvornikov, dat în toamna anului 2018.

        Subunitățile implicate în exercițiu aparțin Brigăzii 20 Infanterie Motorizată – Volgograd.

29 iulie 2019
 F.Rusă: Exercițiu tactic de nivel companie cu grupuri aeromobile

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE