Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

 

     Pe 07.08.2019, subunități de bombardament aparținând regimentului de aviație din Regiunea Volgograd au executat un exercițiu tactic de zbor, în cadrul căruia au fost exersate figuri complexe de pilotaj. Echipajele de pe aeronavele Su-24M au desfășurat zboruri verticale, orizontale, viraje de luptă și s-au antrenat în tehnici de evitare a apărării antiaeriene a adversarului.

 

     În plus, au mai fost desfășurate antrenamente de distrugere a unor ținte terestre grupate, care simulau tehnica blindată ușoară a adversarului și manevre pentru ieșirea de sub escorta avioanelor de vânătoare. La finalul exercițiului, avioanele Su-24M au aterizat pe un aerodrom necunoscut.

 

     Zborurile au fost executate la altitudini cuprinse între 200 și 1.000 de metri, cu viteze de până la 1.000 de kilometri pe oră. În timpul exercițiului, au fost efectuate peste 20 de ieșiri-avion, fiind lansate aproximativ 100 de rachete nedirijate de aviație și bombe.

 

     La activități a participat tot personalul de zbor și tehnic din compunerea regimentului de aviație, precum și specialiști în comunicații și asigurare tehnico-materială.

 

     Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul a fost executat în cadrul Regimentului 11 Aviație Mixtă – Marinovka al Diviziei 4 Aviație Mixtă – Marinovka a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

 

     Regimentul dispune de o escadrilă de aviație de bombardament, dotată cu 12 avioane Su-24M, și o escadrilă de aviație de cercetare, cu 12 avioane Su-24MR.

 

     Este posibil ca exercițiul să facă parte din scenariul exercițiului complex de conducere a aviației și apărării antiaeriene a Regiunii Militare Sud, aflat în curs de desfășurare în perioada 06-16.08.2019.

08 august 2019
 F.Rusă: Exercițiu tactic de zbor cu bombardiere Su-24M, în Regiunea Militară Sud

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE