Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

  Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 07.11.2019, în cadrul unui antrenament de conducere a forțelor și mijloacelor de apărare antiaeriană, militari aparținând marii unități de rachete antiaeriene de pe litoralul Mării Negre, din Ținutul Krasnodar, au distrus aviația de asalt a adversarului convențional.

 

În special, echipaje de luptă ale complexelor moderne de rachete și artilerie antiaeriană Pantsir-S au lucrat pentru descoperirea, urmărirea și distrugerea unor ținte aeriene de mare viteză. Distrugerea mijloacelor de atac ale adversarului a fost efectuată prin intermediul lansărilor electronice de rachete. Personalul a executat, în condiții speciale de bruiaj, aproximativ 30 de lansări electronice de rachete, fără întrebuințarea practică a armamentului.

 

În timpul activităților, cercetarea țintelor a fost asigurată cu întrebuințarea mijloacelor de radiolocație din dotarea complexelor, inclusiv din mișcare.

 

Pe parcursul etapei inițiale a antrenamentului, militarii au efectuat, în condiții de campanie, cercetarea genistică a terenului, au ales poziții convenabile pentru complexele mobile și au îndeplinit normative de desfășurare a acestora.

 

În total, la activitate au participat aproximativ 500 de specialiști în apărare antiaeriană din cadrul Regiunii Militare Sud și peste 60 de unități de tehnică militară, inclusiv complexe de rachete antiaeriene Buk-M1.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiu de respingere a unui atac al aviației de asalt a adversarului convențional a fost executat în cadrul Diviziei 51 Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don din cadrul Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don a Regiunii Militare Sud.

Complexele de rachete și artilerie antiaeriană Pantsir-S provin de la Regimentul 1537 Rachete Antiaeriene – Novorossiysk. În compunerea acestuia se află două divizioane de rachete antiaeriene S-400 și un divizion de rachete și artilerie antiaeriană Pantsir-S.

Complexele de rachete antiaeriene Buk-M1 aparțin Regimentului 1721 Rachete Antiaeriene – Soci, care include două divizioane dotate cu astfel de complexe.

07 noiembrie 2019
 F.Rusă: Exercțiu tactic de apărare antiaeriană rusă în zona de litoral  

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE