Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

  Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 25.04.2019, în Republica Adygeea, a fost executat un exercițiu tactic de specialitate, la care au participat grupe cu destinație specială (Spetsnaz), care au desfășurat activități de diversiune în spatele dispozitivului adversarului convențional.

 

Militarii au fost alertați și s-au deplasat pe aerodrom, unde au fost ambarcați în elicoptere Mi-8AMTȘ Terminator, după care au fost deplasați în raionul indicat și desantați prin debarcare.

 

Ulterior, militarii au efectuat un marș spre locul de executare a diversiunii și au desfășurat minarea unui pod auto, pentru a împiedica înaintarea unei coloane de tehnică a adversarului convențional.

 

La sfârșitul exercițiului tactic de specialitate, militarii s-au retras până la punctul de adunare.

 

Exercițiul a fost executat în cadrul verificării de control asupra perioadei de instrucție de iarnă.

 

Comentariul remnmilitaryblog.com: Probabil, exercițiul tactic de specialitate a fost executat în cadrul Regimentului 25 Destinație Specială (Spetsnaz) – Stavropol al Armatei 49 arme întrunite – Stavropol.

Elicopterele de tip Mi-8AMTȘ aparțin Regimentului 487 Elicoptere – Budennovsk al Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

26 aprilie 2019
 F.Rusă: Grupe Spetsnaz din RM Sud au desfășurat exerciții de diversiune în adâncimea inamicului

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE