Surse: militarynews.ru, remnmilitaryblog.com

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 19.07.2019, comandantul Trupelor regiunii, general colonel Aleksnadr Dvornikov, a verificat nivelul de pregătire pentru luptă al marii unități de aviație dislocate în Crimeea a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană.

 

“În cadrul verificării, echipajele avioanelor Su-27 și Su-30M2 au fost alertate și au desfășurat activități de scoatere de sub atacul adversarului convențional. Ulterior, pe timpul acțiunilor de cucerire a supremației aeriene, echipajele avioanelor de vânătoare au dus lupta aeriană cu adversarul, la diferite altitudini”, se arată în comunicatul de presă.

 

La activitățile practice au participat peste 20 de avioane de vânătoare din cadrul regimentului de aviație al Regiunii Militare Sud.

 

De asemenea, Aleksandr Dvornikov a verificat forțele de serviciu, a inspectat baza tehnico-materială, efectivele și armamentele unității de aviație pe aerodromul Belbek.

 

“Verificarea nivelului de pregătire pentru luptă al trupelor se desfășoară în cadrul armatelor de arme întrunite, Flotei din Marea Neagră, Flotilei din Marea Caspică și Armatei de Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană, sub conducerea comandantului Trupelor Regiunii Militare Sud, general colonel Aleksandr Dvornikov”, a informat Serviciul de presă.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil, inspecția efectuată de comandantul Trupelor Regiunii Militare Sud, general colonel Aleksandr Dvornikov, în Crimeea a vizat Divizia 27 Aviație Mixtă – Belbek din cadrul Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

Avioanele de tip Su-27 și Su-30M2 aparțin Regimentului 38 Aviație de Vânătoare – Belbek al Diviziei 27 Aviație Mixtă.

Verificarea nivelului de pregătire pentru luptă al Trupelor Regiunii Militare Sud nu este una de amploare. Nu este vorba despre o verificare inopinată, ordonată de conducerea Forțelor Armate, ci de una locală, executată la ordinul generalului Dvornikov. Este posibil ca verificarea să vizeze evaluarea capacității trupelor de a desfășura activitățile planificate în timpul perioadei de instrucție de vară. În prezent, se află în stadiu de pregătire o serie de exerciții tactice cu dublă partidă la nivel companie și de exerciții speciale.

19 iulie 2019
 F.Rusă: În  RM Sud are loc verificarea nivelului de pregătire pentru luptă al trupelor

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE