Surse: militarynews.ru, remnmilitaryblog.com

 Departamentul pentru informare și comunicații în masa din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat, pe 18.04.2019, că peste 32.000 de militari aparținând Trupelor de Desant Aerian participă la verificarea de control asupra perioadei de instrucție de iarnă, care se va încheia pe 30 aprilie.

 

“În timpul verificării de control, vor fi evaluate deprindrile practice și cunoștințele teoretice ale personalului la disciplinele de bază de pregătire pentru luptă. De asemenea, vor fi verificate capacitățile unităților militare de a trece într-un nivel superior de pregătire pentru luptă, funcționarea asigurării tehnico-materiale, precum și organizarea activităților zilnice”, se arată în comunicatul de presă.

 

Potrivit datelor Ministerului rus al Apărării, la verificarea de control asupra perioadei de instrucție de iarnă participă toate diviziile și brigăzile Trupelor de Desant Aerian.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: În prezent, în structura Trupelor de Desant Aerian ale Federației Ruse se află patru divizii și șase brigăzi, astfel:

– Divizia 7 Desant-Asalt – Novorossiysk;

– Divizia 76 Desant-Asalt – Pskov;

– Divizia 98 Desant Aerian – Ivanovo;

– Divizia 106 Desant Aerian – Tula;

– Brigada 11 Desant-Asalt – Sosnoviy Bor;

– Brigada 31 Desant-Asalt – Ulyanovsk;

– Brigada 56 Desant-Asalt – Kamyshin;

– Brigada 83 Desant-Asalt – Ussuriysk;

– Brigada 45 Destinație Specială – Kubinka;

– Brigada 38 Transmisiuni – Medvezhie ozera.

Potrivit unei declarații recente a comandantului Trupelor de Desant Aerian, general colonel Andrei Serdiukov, în perioada următoare, va mai fi formată o divizie de desant.

Este interesant de remarcat faptul că, în prezent, comandantul Trupelor de Desant Aerian, general colonel Andrei Serdiukov, conduce gruparea de trupe ruse din Siria.

18 aprilie 2019
 F.Rusă: În cadrul Trupelor de Desant Aerian se desfășoară o verificare de control

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE