Surse:  militarynews.ru, remnmilitaryblog.com

  Șeful Departamentului asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), căpitan rang II Aleksi Rulev, a anunțat că, pe 19.08.2019, a început executarea unui antrenament de comandament și stat major de conducere a forțelor flotei.

 

“Luni, în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă, FRMN a început executarea unui antrenament de comandament și stat major, în cadrul căruia vor fi desfășurate activități de conducere a forțelor flotei în timpul trecerii acestora la un nivel superior de pregătire pentru luptă, precum și de organizare a coorperării dintre marile unități și unități militare ale grupării de trupe intercategorii dislocate în Peninsula Crimeea”, a precizat Rulev.

 

Potrivit declarațiilor acestuia, la antrenament participă organele de conducere militară ale flotei, ale Bazelor Navale de la Sevastopol și Novorossiysk, precum și principalele unități de nave, de apărare de coastă și ale Aviației navale a FRMN.

 

În total, în executarea antreenamentului sunt implicați aproximativ 1.500 de militari și peste 200 de unități de tehnică militară.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Antrenamentul, care se desfășoară, probabil, sub conducerea comandantului Trupelor Regiunii Militare Sud, general colonel Aleksandr Dvornikov, va dura cel puțin trei zile.

Cu siguranță acesta va include și o serie de activități practice, care vor implica ieșirea navelor de luptă și auxiliare pe mare, precum și exerciții ale Trupelor de Apărare de Coastă și Aviației navale.

Un antrenament similar a fost executat și în perioada 08-10.08.2018, ceea ce înseamnă că activitățile de acest gen au un caracter regulat, desfășurându-se, probabil, de două ori pe an: o dată în perioada de instrucție de iarnă și o dată în perioada de instrucție de vară.

19 august 2019
 F.Rusă: În Crimeea, a început un antrenament de comandament și stat major al FRMN

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE