Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

 Pe 15.07.2019, la marea unitate de infanterie moto a Regiunii Militare Sud din Regiunea Rostov. s-a desfășurat o convocare metodică de instrucție cu comandanții de batalioane și divizioane din cadrul Armatei 8 arme întrunite.

 

Ofițerii și-au perfecționat deprinderile de organizare a luptei și de cooperare cu subunitățile de artilerie, cercetare, aviație și aparate de zbor fără pilot. O atenție specială a fost acordată lecțiilor învățate în conflictele militare moderne și a ducerii acțiunilor de luptă nestandardizate.

 

Potrivit concluziilor convocării, fiecare ofițer a primit o evaluare a nivelului de pregătire profesională, cu rezultatele obținute la tragerile de control cu armamentul individual și din dotarea mașinilor de luptă, inclusiv ale mașinilor de luptă ale infanteriei BMP-3 și tancurilor T-72B3M, precum și la conducerea tehnicii auto și blindate.

La activități au participat peste 150 de ofițeri din cadrul batalioanelor și divizioanelor marilor unități și unități militare dislocate în Regiunile Rostov și Volgograd.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Armata 8 arme întrunite – Novocerkassk din cadrul Regiunii Militare Sud include două mari unități principale, respectiv Divizia 150 Infanterie Moto – Novocerkassk în Regiunea Rostov și Brigada 20 Infanterie Moto – Volgograd în Regiunea Volgograd.

În structura Brigăzii 20 se află nouă batalioane și șase divizioane. Divizia 150 include două regimente de infanterie moto și două de tancuri, precum și cinci batalioane și un divizion independent. Regimentele de tancuri și infanterie moto au în organică patru batalioane și două divizioane fiecare. Din aceste date rezultă că, în total, cele două mari unități au aproximativ 30 de batalioane și 15 divizioane.

15 iulie 2019
 F.Rusă: În Regiunea Rostov s-a desfășurat o convocare metodică de instrucție

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE