Surse: rmil.ru, mremnmilitaryblog.com

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 15.04.2019, în organele de conducere militară, marile unități și unitățile militare ale regiunii a început etapa a doua a verificării complexe de control asupra perioadei de instrucție de iarnă.

 

În peste 50 de mari unități și unități militare ale Regiunii Militare Sud vor fi evaluate nivelul de cunoștințe al fiecărui militar, coeziunea subunităților în general, starea armamentului și tehnicii militare și asigurarea resurselor tehnico-materiale.

 

În condiții de campanie, militarii vor efectua trageri de control cu armamentul și tehnica militară și vor susține normative la pregătirea tactică, de specialitate și fizică.

 

În cadrul primei etape a verificării de control, sub conducerea comandantului Trupelor Regiunii Militare Sud, general colonel Aleksandr Dvornikov, a fost evaluate capacitatea organelor de conducere militară ale marilor unități operative de a organiza cooperarea intercategorii.

 

În acest scop, în Crimeea a fost executat un exercițiu planificat comun al Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană și al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN).

 

Verificarea de control a Trupelor Regiunii Militare Sud se va desfășura în peste 20 de poligoane și centre de instrucție dislocate în Republicile din Caucazul de Nord și în Crimeea, în Regiunile Astrakhan, Volgograd și Rostov, în Ținuturile Krasnodar și Stavropol, precum și pe teritoriile Bazelor Militare ruse din Abhazia, Armenia și Osetia de Sud.

 

Pentru evaluarea personalului marilor unități și unități militare, în Regiunea Militară Sud au fost formate comisii speciale, care includ ofițeri pregătiți în acest scop.

 

Verificarea se va încheia la sfârșitul lunii aprilie.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil că, în Regiunea Militară Sud abia acum începe adevărata verificare de control asupra perioadei de instrucție de iarnă.

Toate activitățile desfășurate până acum sub acest pretext au vizat, de fapt, răspunsul la activitățile desfășurate de NATO în Marea Neagră.

După încheierea verificării, în luna mai, în Regiunea Militară Sud vor fi efectuate bilanțurile perioadei de instrucție de iarnă și vor fi efectuate pregătiri pentru începerea, la 01 iunie, a perioadei de instrucție de vară.

15 aprilie 2019
 F.Rusă: În RM Sud a început etapa a doua a controlului de la sfârșitul perioadei de instrucție de iarnă

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE