Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

  Pe 14.04.2019, în poligonul Molkino din zona Kuban a Ținutului Krasnodar, în timpul taberei de instrucție a subunităților de artilerie ale Armatei 49 arme întrunite, au fost executate peste 100 de antrenamente de întrebuințare în luptă a sistemului de cercetare și foc.

 

Artileriștii au întrebuințat tunuri 2A65 Msta calibru 152 de milimetri și lansatoare multiple de proiectile reactive Uragan. Echipajele tancurilor T-72B3 au distrus diverse ținte atât din poziții mascate, de pe loc, precum și din mișcare, cu opriri scurte.

 

De asemenea, în compunerea sistemului de cercetare și foc, pe lângă subunitățile de artilerie și tancuri, au îndeplinit misiuni subunități de cercetare, transmisiuni sau echipaje ale complexelor care utilizează aparate de zbor fără pilot.

 

În timpul funcționării sistemului de cercetare și foc, coordonatele țintelor descoperite au fost transmise în timp real la punctul de conducere al artileriei cu ajutorul complexelor de cercetare, conducere și comunicații Strelets.

 

În total, au fost executate peste 100 de misiuni de foc pentru distrugerea tehnicii blindate și forței vii a adversarului, la distanțe de până la șase kilometri. După fiecare salvă, militarii au executat manevre de deplasare pe noi poziții de tragere.

 

La antrenamentele din poligonul Molkino au participat aproximativ 1.000 de militari ai subunităților întrunite și peste 300 de unități de armamente și tehnică militară.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Armata 49 arme întrunite – Stavropol a Regiunii Militare Sud are următoarea structură organizatorică:

– Conducere și stat major – Stavropol (Ținutul Stavropol);

– Brigada 205 Infanterie Moto – Budennovsk (Ținutul Stavropol);

– Brigada 34 Infanterie Moto (vânători de munte) – Storozhevaya (Republica Karachay-Cherkessia);

– Baza Militară 7 – Gudauta (Abhazia);

– Brigada 1 Rachete – Molkino (Ținutul Krasnodar);

– Brigada 227 Artilerie – Krasnooktyabrsky (Republica Adygea);

– Brigada 90 Rachete Antiaeriene – Afinskiy (Ținutul Krasnodar);

– Regimentul 25 Destinație Specială (Spetsnaz) – Stavropol (Ținutul Stavropol);

– Divizionul 573 Cercetare de Artilerie – Krasnooktyabrsky (Republica Adygea);

– Brigada 66 Conducere – Stavropol (Ținutul Stavropol);

– Brigada 99 Asigurare Tehnico-Materială – Maikop (Republica Adygea);

– Regimentul 32 Geniu – Afinskiy (Ținutul Krasnodar);

– Regimentul 39 Protecție RCB – Oktyabrsky (Reginea Volgograd).

Trupele de Rachete și Artilerie ale armatei includ: Brigada 1 Rachete, Brigada 227 Artilerie, Divizionul 573 Cercetare de Artilerie, precum și subunitățile de artilerie din cadrul brigăzilor de infanterie moto, inclusiv Baza Militară 7 (divizioane de artilerie autopropulsată, artilerie reactivă sau artilerie antitanc, baterii de conducere și cercetare de artilerie)

14 aprilie 2019
 F.Rusă: În RM Sud au fost executate antrenamente intensive ale subunităților de artilerie și tancuri 

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE