Surse: militarynews.ru, remnmilitaryblog.com

  Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 16.07.2019, că divizioane de rachete operativ-tactice Iskander-M aparținând marii unități de rachete dislocate în Caucazul de Nord au executat lansări electronice de rachete.

 

“Subunitățile de rachete au distrus puncte de comandă, coloane de tehnică militară și concentrări ale forței vii a adversarului, aflate în zone montane. Coordonatele obiectivelor au fost transmise de subunitățile de cercetare ale Bazei Militare ruse din Osetia de Sud, cu ajutorul aparatelor de zbor fără pilot, precum și a complexelor de cercetare, conducere și comunicații Strelets”, se arată în comunicatul de presă.

 

Pozițiile subunităților de rachete au fost desfășurate pe teritoriile a două poligoane de arme întrunite dislocate în Ținutul Stavropol și în zona Kuban.

 

În scopul organizării conducerii operative, transmisioniștii militari au asigurat comunicații sigure și neîntreupte, pe canale închise, între punctele de comandă ale marilor unități de rachete și subunitățile de arme întrunite, în sistemul unic de cercetare și asalt.

 

De asemenea, pentru distrugerea cu foc a țintelor, în sistemul de cercetare și foc au fost implicați peste 20 de navigatori de aviație, precum și forțe și mijloace ale Aviației Forțelor Terestre și Aviației de Asalt din cadrul Armatei de Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană a Regiunii Militare Sud.

 

În același timp, trageri de artilerie au fost executate pe teritoriul a peste 30 de poligoane de arme întrunite ale Regiunii Militare Sud dislocate inclusiv în Abhazia, Armenia și Osetia de Sud.

 

În total, la Ziua unică de foc, în Regiunea Militară Sud au participat peste 3.000 de militari și aproximativ 200 de unități de armament și tehnică militară.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Divizioanele de rachete Iskander-M aparțin Brigăzii 12 Rachete – Mozdok a Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz.

Probabil, la Ziua unică de foc a Trupelor de Artilerie și Rachete a participat și Brigada 1 Rachete – Molkino din cadrul Armatei 49 arme întrunite – Stavropol.

Activități de acest gen se desfășoară periodic în Regiunea Militară Sud și au ca scop perfecționarea deprinderilor militarilor în executarea misiunilor în cadrul sistemului de cercetare și asalt.

16 iulie 2019
 F.Rusă: În RM Sud au fost executate lansări electronice de rachete Iskander-M

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE