Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

  Pe 22.03.2019, echipaje ale elicopterelor Ka-52 AlligatorMi-8AMTȘ Terminator, Mi-35M și Mi-28N Vânător de noapte au executat atacuri cu rachete, într-un poligon din Ținutul Krasnodar, în cadrul etapei a doua a concursului profesional Aviadarts-2019.

 

Particularitatea misiunilor a constat în faptul că piloții au acționat la altitudini foarte mici, ținând cont de relieful montan din regiune.

 

În total, la tragerile de luptă au participat peste 10 echipaje ale Aviației Forțelor Terestre din Regiunea Militară Sud.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Aviație Forțelor Terestre a Regiunii Militare Sud include o brigadă și două regimente de elicoptere, aflate în structura Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

Este vorba despre Brigada 16 Elicoptere – Zernograd, Regimentul 55 Elicoptere – Korenovsk și Regimentul 47 Elicoptere – Budennovsk.

În mod normal, regimentele de elicoptere execută misiuni în sprijinul armatelor de arme întrunite, iar brigada acționează la nivelul Regiunii Militare. Însă, în urma înființării Armatei 8 arme întrunite – Novocerkassk, în Regiunea Militară Sud există trei armate de arme întrunite și numai două regimente de elicoptere. În aceste condiții este posibil ca, în perioada următoare, la Rostov pe Don, să fie înființat încă un regiment de elicoptere pentru Armata 8 arme întrunite.

23 martie 2019
 F.Rusă: Lansări de rachete ale elicopterelor Aviației Forțelor Terestre din RM Sud

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE