Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

  Pe 18.04.2019, echipajul navei de desant Cezar Kunikov a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a desfășurat, într-un poligon maritim, împreună cu subunități ale brigăzii de infanterie marină, activități de organizare a ambarcării pe navă a tehnicii militare și personalului.

 

Activitățile au fost executate în cadrul verificării de control asupra perioadei de instrucție de iarnă, aflate în curs de desfășurare în marile unități și unități militare ale FRMN.

 

În prezent, infanteriștii marini și echipajul navei au efectuat ambarcarea pe navă a transportoarelor blindate BTR-82A și a personalului.

 

O atenție specială în timpul antrenamentului a fost acordată perfecționării deprinderilor practice ale militarilor de introducere a tehnicii de luptă în corpul navei, de amplasare și ancorare a acesteia.

 

Pe timpul activităților au fost urmărite normativele de încărcare a tehnicii pe navă și a fost evaluată corectitudinea acțiunilor fiecărui membru al echipajului mașinii de luptă.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Nava mare de desant Cezar Kunikov este una din cele șapte nave ale Brigăzii 197 Nave de Desant – Sevastopol a Bazei Navale Crimeea – Sevastopol.

Tehnica și personalul ambarcate la bordul acesteia fac parte din Brigada 810 Infanterie Marină – Sevastopol din cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol al Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMN.

Pe nava de desant Cezar Kunikov poate fi ambarcată o companie de infanterie marină, împreună cu tehnica din dotare.

Este posibil ca, în perioada următoare, nava să execute debarcarea desantului maritim pe o porțiune de litoral neamenajat, în zona poligonului Opuk din Crimeea.

18 aprilie 2019
 F.Rusă: Nava de desant Cezar Kunikov a desfășurat activități de ambarcare a desantului maritim

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE