Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 13.03.2019, că echipajul navei mari de desant Orsk a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), în timpul ieșirii pe mare, desfășoară elemente ale misiunilor de curs K-2.

 

În conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă, echipajul navei a executat un complex de trageri de artilerie asupra unor ținte navale, aeriene și de coastă, în unul din poligoanele de instrucție din Marea Neagră.

 

În timpul debarcării desantului maritim pe litoral, echipajul navei de desant a executat trageri cu instalațiile de artilerie asupra unor ținte de coastă, care imitau puncte de foc ale adversarului, după care a desfășurat activități de respingere a atacului mijloacelor aeriene ale adversarului.

 

De asemenea, echipajele instalațiilor de artilerie au îndeplinit misiuni de distrugere a unor ținte care imitau minele navale plutitoare.

 

În etapa următoare de pregătire, la bordul navei vor fi organizate activități de încărcare a tehnicii militare și personalului unor subunități de infanterie marină, după care va fi executată debarcarea desantului maritim pe o porțiune de litoral neamenajat.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Nava de desant Orsk este una din cele șapte nave de desant ale Brigăzii 197 Nave de Desant – Sevastopol din cadrul Bazei Navale Crimeea.

În perioada următoare, aceasta va executa misiuni comune cu subunități aparținând Brigăzii 810 Infanterie Marină – Sevastopol a Corpului 22 Armată – Simferopol.

13 martie 2019
 F.Rusă: Nava de desant Orsk a FRMN a executat trageri de artilerie

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE