Surse: mil.ru,remnmilitaryblog.com

 Pe 25.02.2019, echipajul navei de patrulare Vasili Bykov a Bazei Navale – Novorossiysk a Flotei ruse din Marea Neagră a executat trageri de artilerie în poligoane de pregătire pentru luptă din Marea Neagră.

 

Marinarii au desfășurat, de asemenea, activități în cadrul unui exercițiu naval de război electronic, executând bruiaj pasiv de radiolocație.

 

Unul dintre episoadele activităților de pregătire pentru luptă a constat în pregătirea navei pentru aterizarea elicopterului ambarcat.

 

Înaintea ieșirii pe mare, echipajul navei a îndeplinit misiuni de curs K-1, care constau în pregătirea acesteia pentru ieșirea pe mare și în activități zilnice desfășurate în cadrul Bazei Navale.

 

Nava de patrulare Vasili Bykov este prima navă din cadrul Proiectului 22160 și a fost introdusă în dotarea FRMN în luna decembrie 2018, având punctul de dislocare permanentă la Novorossiysk.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil, nava de patrulare Vasili Bykov desfășoară misiuni de curs K-2, care constau în executarea de activități individuale pe mare.

Nava aparține Brigăzii 184 Nave Pază Raion Martitim – Novorossiysk din cadrul Bazei Navale – Novorossiysk.

A doua navă Proiect 22160, Dmitri Rogachev, se află tot la Novorossiysk, unde desfășoară testele de stat, înaintea introducerii în dotarea FRMN.

Cea de-a treia navă, Pavel Derzhavin, a fost lansată la apă pe 21.02.2019, la Șantierul Naval din Kerci.

25 februarie 2019
 F.Rusă: Nava de patrulare Vasili Bykov a FRMN a executat trageri de artilerie în Marea Neagră

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE