Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 22.05.2019, echipaje ale unor nave de luptă ale Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au executat un exercițiu special de predare - primire a rezervelor de mijloace materiale între nave, în acvatoriul maritim.

 

La activități au participat echipaje ale fregatelor Amiral Makarov și Amiral Essen și navei auxiliare VTN-73.

 

În cadrul exercițiului special, echipajul navei VTN-73 a aprovizionat fregatele cu diferite tipuri de carburanți și lubrifianți, precum și cu mijloace materiale, prin metoda transbordării din mișcare.

 

De asemenea, în timpul executării exercițiului, navele au executat manevre individuale și comune pentru ocuparea unei poziții cât mai convenabile, în vederea predării-primirii de materiale.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Fregatele Amiral Makarov și Amiral Essen aparțin Diviziei 30 Nave de Suprafață – Sevastopol din cadrul FRMN.

Nava VTN-73 face parte din organica Detașaentului 205 Nave Auxiliare – Sevastopol.

Începând din 21.05.2019, patru fregate ale Diviziei 30 se află pe mare, unde execută activități individuale și comune de pregătire pentru luptă. Este vorba despre fregatele Amiral Makarov, Amiral Essen, Smetlivy și Pytlivy.

22 mai 2019
 F.Rusă: Nave de luptă ale FRMN au desfășurat exrciții de completare a rezervelor pe mare

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE