Surse: tvzvzda.ru, remnmilitaryblog.com

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 22.05.2019, că, în această primăvară, peste 2.000 de recruți din Crimeea vor fi încorporați pentru executarea serviciului militar obligatoriu.

 

Aceștia vor fi direcționați către subunități de artilerie, antitanc, de cercetare, precum și de asigurare tehnico-materială și transmisiuni ale Regiunii Militare Sud.

 

“Majoritatea recruților vor îndeplini serviciul militar obligatoriu în subunități ale Diviziei 150 Infanterie Moto din Regiunea Rostov, precum și în subunitățile de transmisiuni ale Armatei 58 arme întrunite din Caucazul de Nord”, se arată în comunicatul de presă.

 

De la aerodrom, recruții vor fi deplasați în unitățile militare cu automobilele sau pe calea ferată.

 

În total, comisariatele militare ale Regiunii Militare Sud, dislocate pe teritoriile Regiunilor Federale Sud și Caucazul de Nord, în această primăvară, vor încorpora aproximativ 26.000 de recruți. Aproximativ jumătate dintre aceștia vor rămâne să îndeplinească serviciul militar obligatoriu în mari unități și unități militare ale Regiunii Militare Sud.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: În Federația Rusă, durata serviciului militar obligatoriu este de 12 luni.

Încorporarea recruților se face două ori pe an, în campania de încorporări de primăvară și campania de încorporări de toamnă. Campania de încorporări de primăvară are loc în perioada 01.04-15.07, iar cea de toamnă în perioada 01.10-31.12.

În campania de încorporări de primăvară din 2019, în cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse este planificată încorporarea a peste 135.000 de recruți.

22 mai 2019
 F.Rusă: Peste 2.000 de recruți din Crimeea vor executa serviciul militar obligatoriu în RM Sud

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE