Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

 Pe 11.03.2019, personalul subunităților de rachete antiaeriene dislocate în Ținutul Krasnodar a început executarea unui marș combinat, în compunerea coloanelor mecanizate și pe calea ferată, la o distanță de aproximativ 1.000 de kilometri, până în poligonul Ashuluk din Regiunea Astrahan.

 

Echipajele complexelor de rachete antiaeriene S-400 Triumf și complexelor de rachete și artilerie antiaeriană Pantsir-S vor executa misiuni de întărire a coeziunii subunităților, îndeplinind misiuni de pregătire tactică, specială și genistică. Militarii își vor perfecționa deprinderile privind ocuparea și mascarea pozițiilor de start, organizarea sistemelor de comunicații și conducere și aducerea tehnicii militare din starea de marș în stare de luptă.

 

La încheierea ieșirii în teren, în cadrul unui exercițiu tactic, subunitățile vor executa trageri de luptă cu armamentele din dotare asupra unor ținte aeriene reale. Lansările de rachete vor fi efectuate atât din poziții amenajate, precum și în timpul unor opriri scurte din mișcare, în compunerea coloanelor. Pe timp de zi și de noapte, militarii vor executa activități practice de cercetare, descoperire, escortare și distrugere a forțelor Aviației adversarului convențional.

 

În total, la activități participă aproximativ 800 de militari și peste 100 de unități de armament și tehnică militară din dotarea Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile aparțin Regimentului 1537 Rachete Antiaeriene – Novorossiysk din cadrul Diviziei 51 Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

În prezent, în Regiunea Militară Sud sunt în curs de desfășurare și tabere de instrucție ale Trupelor de Apărare Antiaeriană din cadrul Forțelor Terestre. Acestea se desfășoară în 30 de poligoane, cu participarea a peste 3.500 de militari, urmând să se încheie la începutul lunii aprilie 2019.

 

 

11 martie 2019
 F.Rusă: Subunități de apărare antiaeriană din RM Sud vor executa trageri de luptă în Astrahan

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE